Visitekaartje

Elke maand zien wij honderden visitekaartjes designs voorbij komen: als geen ander weet Drukland.nl wat de do's en don'ts zijn. Wat moet er op het visitekaartje komen en wat niet? Op welk papiersoort moet ik mijn visitekaartje drukken en wat zijn de gebruikelijke afmetingen? Een antwoord op al deze vragen vind je op deze pagina.

Met een visitekaartje heb je dé kans om een onuitwisbare indruk achter te laten bij nieuwe klanten en relaties. Bij Drukland.nl laat je visitekaartjes drukken met de mooiste kwaliteit tegen de beste prijs.

Niet alleen met het ontwerp van jouw visitekaartje kun je jezelf onderscheiden van concurrenten, ook het materiaal en de afwerking van de visitekaartjes bieden mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een visitekaartje van PVC plastic in de vorm van een creditcard, of een mat gelamineerd visitekaartje met spot UV (hoogglans UV lak op specifieke plekken).

Meer weten over visitekaartjes en handige tips? Lees dan snel verder en ervaar de spelregels voor een perfect visitekaartje!

Tips voor een professioneel visitekaartje

Als ondernemer of particulier is het belangrijk om een professioneel visitekaartje te hebben. Het vertegenwoordigt niet alleen jou als persoon, maar weerspiegelt ook het imago van je bedrijf. Des te belangrijker om met je naamkaartje extra indruk te maken en zo écht een visitekaartje af te geven. Maar wat zijn nou de punten waar in het algemeen naar gekeken wordt? Drukland.nl heeft een selectie gemaakt waar je rekening mee kunt houden met het opmaken van je visitekaartje.

  • Verwerk je bedrijfslogo
  • Niet te veel informatie, het draait immers om de contactgegevens
  • Kies een gemakkelijk te lezen font
  • Vergeet de achterkant niet
  • Beschrijfbaar visitekaartje? Kies natuurkarton.
  • Kies voor 300 grams of dikker papier
  • Het formaat in West-Europa: 85 x 55 mm

Visitekaartjes design

Om nét dat beetje extra indruk te maken tussen al die kaartjes is er één ding belangrijk, het design! Je kunt dit zelf doen óf een dure ontwerper inschakelen, maar dan wordt dat goedkope visitekaartje opeens wel erg duur. Wij van Drukland.nl hebben daar iets op bedacht! Je kunt bij ons namelijk zelf visitekaartjes ontwerpen door eigen tekst en beeld toe te voegen in onze gratis ontwerptool. Dus geen torenhoge design kosten maar wel een professioneel visitekaartje? Bestel je visitekaartjes dan bij Drukland.nl!

Visitekaartjes van Drukland.nl klanten

Visitekaartjes drukken
Visitekaartjes drukken
Visitekaartjes drukken

Afmeting visitekaartjes

De visitekaartjes bij Drukland.nl worden standaard gedrukt met de afmeting 85 x 55 mm. In Nederland is dit verreweg het meest handzame model, evenals de overige West-Europese landen. Meer weten over het formaat van visitekaartjes? Kijk dan op de pagina over de afmetingen van visitekaartjes en leer onder andere hoe een bestand drukklaar wordt gemaakt. Super handig dus!

Goedkoop visitekaartjes drukken

Bij Drukland.nl kun je al visitekaartjes bestellen vanaf 12 euro. ‘Maar dat kan toch nooit tegen die prijs?’ hoor ik je denken. Toch wel! Niet alleen voor de laagste prijs van Nederland, ook nog eens razendsnel geleverd. Druk jouw visitekaartjes vanaf 12 euro bij Drukland.nl!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00