EA4 enveloppen

EA4 envelop bestellen

Drukland.nl biedt een EA4 envelop van hoogwaardig 120 grams houtvrij papier. De EA4 envelop (22 x 31,2 cm) is zeer geschikt om enkele A4-vellen ongevouwen te versturen. Wil je meer papier tegelijk versturen dan kun je voor de ruimere variant C4 envelop (22,9 x 32,4 cm) kiezen.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Met of zonder venster
EA4 enveloppen bestellen »

EA4 envelop in full colour of PMS kleuren

Je kunt de EA4 envelop perfect afstemmen op bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf, door het ontwerp op te maken in 1, 2 of 3 PMS kleuren. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat bijvoorbeeld de kleur van je logo op de enveloppen precies overeenkomt met dat op je briefpapier in PMS kleuren. Je kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp in full colour (CMYK) aanleveren.

EA4 envelop met of zonder venster

Bij de EA4 envelop kun je kiezen uit een venster links of rechts bovenin of zonder venster, bijvoorbeeld wanneer je gebruik maakt van adreslabels / adresstickers. Wanneer je kiest voor enveloppen met een venster, houd er dan rekening mee dat rondom het venster een kleine marge moet worden verwerkt in je ontwerp. Het papier voor de EA4 envelop is bovendien FSC gecertificeerd, dat wil zeggen geproduceerd op basis van hout uit een mens- en natuurvriendelijk beheerd bos.

Aanleveren of ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp voor jouw enveloppen? Ontwerp zelf jouw enveloppen met onze online ontwerptool. Je hoeft niets te downloaden, dus je kunt gelijk beginnen met ontwerpen. Heb je al een drukbestand voor jouw EA4 envelop? Upload dan jouw ontwerp gemakkelijk via onze website.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00