Altijd gratis verzending
Spatscherm

Spatscherm bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Bij Drukland.nl bestel je voordelig jouw spatscherm van plexiglas. Zo verklein je eenvoudig en effectief het besmettingsrisico.

Lees meer


Kies een spatscherm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Spatscherm

Voordelig baliescherm bestellen

Je winkel blijft zo veel als mogelijk open, maar je wilt een veilige omgeving voor jezelf, voor je werknemers en je klanten. Een spatscherm van plexiglas is daarbij dé oplossing. Eenvoudig in elkaar te zetten en dus direct te gebruiken. Geleverd op een handzaam formaat (100 x 75 cm) en hierdoor te gebruiken bij vrijwel iedere kassa of balie.

  • Glashelder plexiglas (5mm)
  • Inclusief staanders
  • Gratis verzending

Bestel spatscherm

Anti-virus spatscherm

Bescherm jezelf, jouw werknemers en jouw klanten tegen besmetting bij de kassa of balie door een anti-virus scherm te plaatsen. Op deze manier voorkom je direct contact met elkaar en is het risico op besmetting een stuk kleiner. De meegeleverde driehoek-vormige staanders schuif je eenvoudig in het scherm, waardoor het kuchscherm direct klaar is voor gebruik en afzonderlijk blijft staan.

Plexiglas scheidingswand

De spatschermen worden gemaakt van glashelder plexiglas met een dikte van 5 mm. Het zicht tussen winkelier en klant wordt hierdoor niet belemmerd. Het formaat van het plexiglas spatscherm is 100 x 75 cm en wordt onbedrukt geleverd. Door het handige formaat is het hoestscherm eenvoudig te verplaatsen en in te zetten bij jouw kassa of balie.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00