Altijd gratis verzending
Transparante banners

Transparante banners

De goedkoopste van Nederland!

Afschermingende transparante rollup banners nodig? Drukland.nl maakt het makkelijk om je winkel, school of andere onderneming van afscherming te voorzien!


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een rollup bannercase:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
re-board panelen

Goedkoop tussenschermen bedrukken

Snel en eenvoudig voor een veilige werkomgeving zorgen? Met de transparante rollup banner zet je binnen no-tim een transparante scheidingswand neer. Op deze manier kun jij en je collega's met een veilig gevoel aan het werk. Door het transparante materiaal blijf je elkaar zien en houd je contact met elkaar.

  • 2 verschillende materialen
  • Inclusief case en opbergtas
  • Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Bestel transparante banner

Transparante banner bestellen

Een transparante banner is dé manier om een veilige en afgeschermde werkplek te creëren. Het systeem is hetzelfde als bij een rollup banner en dus heel eenvoudig in en uit te rollen. Daardoor niet alleen voor vaste werkplekken, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken bij tijdelijke of mobiele werkplekken. Het schermt trekt u eenvoudig uit de case en zet u vast met de stok aan de achterzijde. Het opbergen gaat net zo gemakkelijk: haal de stok uit het systeem en laat het transparante scheidingsmateriaal voorzichting in de case rollen. Klein en handzaam en dus gemakkelijk op te bergen of mee te nemen!

Transparante scheidingswand

Het materiaal dat voor de transparante banner gebruikt wordt is volledig transparant. Op die manier verlies je niet het persoonlijke contact met degene de aan de andere kant van het scherm staat of zit. Niet alleen prettig met klanten, maar ook zeker voor collega's onderling. Het doek is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, eventueel met een beetje schoonmaakmiddel.

Formaat transparante banner

Bij Drukland.nl kiest u uit 2 verschillende formaten: een breedte van 80 of 120 cm. De hoogte is in beide gevallen 205 cm. Zo vind je eenvoudig een formaat die bij jou situatie past. En bestel je de banner voor 18.00? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog en kun je de banner de volgende dag al gebruiken. Een snelle, eenvoudige en voordelige manier dus!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00