Super spoed drukwerk

Drukwerk bestellen met super spoed?

Het overgrote deel van onze drukwerkproducten kun je al de volgende dag in huis hebben. Bijvoorbeeld flyers spoed, visitekaartjes spoed, folders spoed, posters spoed, roll-up banner spoed en geboortekaartjes spoed. Je kunt bovendien kiezen voor een levering vóór 12.00 uur, zodat je niet op DHL hoeft te wachten. Je kunt deze optie aanvinken in het winkelmandje (bij het afleveradres).

Drukwerk binnen 24 uur

Morgen een belangrijke beurs en wil je nog even snel visitekaartjes drukken? Ben je bezig met een actie en heb je behoefte aan flyers drukken spoed? Als je de flyers snel nodig hebt, maak dan gebruik van onze flyers 24 uur service (of ander drukwerk binnen 1 dag geleverd).

Onderaan de productpagina kun je zien hoe lang je nog hebt om de bestelling af te ronden. Voor de meeste producten geldt: voor 15.00 uur besteld (betaald en aangeleverd), is morgen in huis.

Om met spoed drukwerk te kunnen ontvangen, moet de betaling eerst in goede orde zijn ontvangen en verwerkt. Kies daarom voor iDEAL (gratis) of betaling via creditcard, zodat je bestelling direct in productie kan gaan.

Uploaden bestand >>> Betalen >>> Morgen in huis!

Aanleveren bestand

Voor deze drukwerk spoedservice moet je een drukklaar bestand aanleveren, dat wil zeggen een pdf, jpg of tiff bestand dat voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zorg ervoor dat je ontwerp overeenkomt met de werktekening voor voldoende tekstmarge en afloop. Nadat je de betaalmethode hebt gekozen, kun je het bestand uploaden. Twijfel je of het bestand aan alle aanleverspecificaties voldoet? Vink hier dan de optie ‘persoonlijke bestandscontrole’ aan en we helpen je om de deadline te halen. Na de betaling ontvang je van onze een digitale drukproef ter goedkeuring. Houd je inbox dus goed in de gaten om deze op tijd goed te keuren!

Grote oplage spoed

Wil je een grote oplage offset drukwerk bestellen met spoed? Of staat het gewenste product er niet bij? Vaak is levering binnen 24 uur alsnog mogelijk! Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op, zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00