POS drukwerk: alles om jouw verkoop een boost te geven

POS-drukwerk - een afkorting voor Point Of Sale - zorgt ervoor dat jouw merk extra opvalt. Dit kan binnen zijn, maar ook buiten. Met het juist inzetten van het POS-drukwerk vergroot je de verkoop van zowel diensten als producten. Een ondernemer kan niet om dit drukwerk heen. Zorg jij ervoor dat jouw klanten ook niet om jou heen kunnen? Met POS-drukwerk bereik je meer!

POS-drukwerk binnen

Iedereen kent het wel: de aandachtstrekkers in de winkels en supermarkten. Dit kan gaan om levensgrote rollup banners of luxe textielframes, maar ook kleinere producten zijn onmisbaar voor de extra zichtbaarheid. Met toonbankdisplays laat je jouw merk in de spotlights staan. Met de voerstickers laat je niet zomaar over je heen lopen en zullen klanten op jouw dienst of product gewezen worden. Maar het stopt niet in de winkel zelf of na de aankoop van de klant. Met spaarkaarten en cadeaubonnen bind je klanten voor de langere termijn. En niets is beter dan een klant die terugkeert!

De hangtags zorgen voor een persoonlijke en professionele uitstraling van het product. Met de ruime keuze uit veel verschillenden papiersoorten, weet je zeker dat het label bij jou en je product past. Blij met je klanten? Met een bedankkaart bij de bestelling of aankoop laat je dit eenvoudig blijken. Als de klant vervolgens naar buiten loopt met zijn of haar aankoop? Dan gaat dat natuurlijk met één van de papieren tassen met bedrukking. En wat het altijd goed doet: pennen. Worden nog steeds altijd en overal gebruikt en zijn goede reclamedragers.

Point of sale drukwerk buiten

POS-drukwerk binnen is belangrijk, maar dan moet de klant wel eerst binnen zijn. Het begint natuurlijk buiten. Een bedrukte vlag is één van de meest gebruikte producten. Vrolijk wapperend in de wind en daardoor extra opvallend. Een product waar letterlijk en figuurlijk niemand zomaar omheen kan: het stoepbord. Niet meer weg te denken bij veel winkels en dat is niet zonder reden. Makkelijk en helder communiceren en zeer geschikt mensen naar binnen te lokken.

En wat te denken van opvallende raamstickers? Opvallend en jij kunt mensen direct een indruk geven van jouw winkel of onderneming. Ga je voor een volledig bestickerd raam? Of is een gedeelte van de etalageruit voor jou juist een betere optie? Raamstickers worden altijd speciaal voor jou op maat gemaakt.

Zoals je kunt zien: er zijn ontzettend veel verschillende manieren om jouw dienst of product extra aandacht te geven. Welke producten passen bij jou?

 

Chat Bel 0 producten € 0,00