Kaarten drukken

Kaarten drukken doe je bij Drukland.nl in alle soorten maten. Je kiest eenvoudig uit één van de vele verschillende standaard formaten. Op zoek naar een afwijkende formaat? Jouw kaarten drukken wij ook in een eigen formaat. Het enige dat jij hoeft te doen, is het gewenste formaat aan ons doorgeven en wij kunnen aan de slag. Wat laat jij op jouw kaart drukken?


Verschillende soorten kaartjes drukken

Wil jij kaartjes drukken? Bij Drukland.nl kun je vrijwel alle denkbare kaarten laten drukken op de verschillende papiersoorten. Kies het formaat, de bedrukking en de afwerking om zo het kaartje te maken dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met mat of glans laminaat voor een extra luxe uitstraling. Of ga voor ronde hoeken om je kaartje net even anders dan anders te maken.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Een van de kleinste kaartjes met een standaard formaat zijn de visitekaartjes. Wil je professioneel voor de dag komen? Dan zijn visitekaartjes onmisbaar. Laat de kaartjes bedrukken met je logo en je bedrijfs- en contactgegevens en uitdelen maar! Ideaal voor op beurzen en andere evenementen. Op zoek naar grote of juist een kleine oplage visitekaartjes? Bij Drukland.nl vind je het allemaal!


Ansichtkaarten drukken

Ansichtkaarten

Denk je aan kaarten, dan kom je al snel uit bij ansichtkaarten drukken. Niet alleen als welbekende ‘Groeten uit..’-kaarten, maar op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Leuk om te krijgen, maar minstens zo leuk om te versturen. Deze kaarten drukken kan al vanaf 1 stuk tot grote oplages van duizenden stuks.


Menukaarten drukken

Menukaarten

Ook voor het drukken van jouw menukaarten ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. Wil jij nieuwe menukaarten drukken? Of wil je juist thuis uitpakken bij een diner? Je laat bij ons de kaarten drukken in alle soorten en maten. Van gevouwen menukaarten tot boekjes met meerdere pagina’s: het kan allemaal.


Tickets drukken

Tickets

Kaarten drukken voor toegang voor jouw evenement? Dat kan! Wij drukken jouw toegangskaarten snel en professioneel. Optioneel voorzien van een afscheurstrook en/of nummering. Zo wordt het controleren van de kaarten wel erg gemakkelijk. Te bestellen als losse kaarten, maar ook verlijmd tot een blok.


Verschillende papiersoorten

Voor het drukken van jouw kaarten heb je de keuze uit vele verschillende papiersoorten. Van dun en flexibel papier tot extra stevig papier: dit en alles wat er tussenin zit. Al deze papiersoorten zijn grofweg onder te verdelen in twee groepen:

  • Gestreken papiersoorten
  • Ongestreken papiersoorten

Gestreken papiersoorten

Een gestreken papiersoort is glad en kan zowel een licht glanzende als een licht matte uitstraling hebben. Dit papiersoort staat bij ons aangemerkt met de letters ‘mc’. Dit staat voor machine coated, wat zorgt voor de gladde afwerking.

Ongestreken papiersoorten

Bij ongestreken papiersoorten zijn de papiervezels nog zichtbaar. Het voelt ruwer aan dan een gestreken papiersoorten. Voor kaarten drukken die beschrijfbaar moeten zijn, is dit een goede optie. Ben je op zoek naar een papiersoort met een natuurlijke of milieuvriendelijke uitstraling, dan is dit jouw papier!

Goed om te weten: veel kaarten worden gedrukt op gestreken papiersoorten, tenzij deze goed beschrijfbaar moeten zijn. Voor het recyclingpapier geldt dat de digitale optie gestreken is en de offset optie ongestreken. Hieronder vind je een handig overzicht van alle verschillende papiersoorten:

Gewicht Gestreken Ongestreken Glans Mat Recycling FSC
80 grams
90 grams
100 grams
120 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Jouw eigen ontwerp op een kaart drukken

Je hebt een eigen ontwerp dat je op een kaart wilt laten drukken, dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. Je levert namelijk altijd je eigen ontwerp aan. Zo bepaal je helemaal zelf wat er gedrukt wordt op de kaartjes. Er zijn verschillende manieren om je bestand aan te leveren.

 

0 producten € 0,00