Ontevreden of klachten

Niet tevreden? Laat het ons weten

Elke klacht lossen we op, daar mag je altijd vanuit gaan. Om dit zo snel mogelijk te kunnen doen, hanteren we een aantal heldere richtlijnen.

Richtlijnen

Stuur ons een omschrijving van de klacht door via 'Mijn account' bij 'Mijn bestellingen' de betreffende bestelling te openen en te klikken op 'Klacht melden'. Geef een duidelijke omschrijving van de klacht.

Voeg altijd een duidelijke foto toe: van dichtbij en met voldoende belichting. Soms helpt het om er een liniaal bij te houden of een vorige drukgang (bijvoorbeeld bij kleurverschil).

Betreft het meerdere exemplaren of de hele zending? Voeg dan een extra foto toe waarop minimaal 20 exemplaren zichtbaar zijn.

Is de klacht veroorzaakt door een kapotte verpakking? Voeg dan (nog) een extra foto van het kapotte verpakkingsmateriaal toe.

Klachtenprocedure voor bedrijven

Bedrijven kunnen tot 5 dagen na ontvangst van de bestelling een klacht doorgeven. Dit geldt voor onze op maat gemaakte producten zoals flyers en banners. Heb je een klacht over een niet op maat gemaakt product zoals een kliklijst of stoepbord? Deze klacht kun je tot 2 maanden na ontvangst van de bestelling doorgeven.

Klachtenprocedure voor consumenten

Heb je als consument een bestelling geplaatst? Meldt dan zo spoedig mogelijk jouw klacht (het liefst binnen twee maanden).


Reactie

We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden, net als alle andere e-mails. Voor klachten geldt dat je – tijdens openingstijden – altijd zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons krijgt via telefoon of e-mail.

In het geval van een (kosteloze) herdruk kan het voorkomen dat we je vragen om een aantal fysieke samples te retourneren naar het onderstaande adres:

Drukland.nl
T.a.v. Afdeling Service
o.v.v. factuurnummer
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Ben je toch nog niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kan je contact opnemen met het Europese online geschillenplatform (ODR).


Heb ik garantie?

Ja, je hebt een wettelijke garantie van het recht op een goed product. Fijn om te weten, maar het is gelukkig niet nodig om je hierop te beroepen. Als het drukwerk niet goed is geproduceerd of beschadigd tijdens de levering, dan lossen we dit namelijk kosteloos voor je op. Kijk hiervoor bij de vraag: 'Ik ben ontevreden, waar kan ik mijn klacht melden?


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00