Ontevreden of klachten

Niet tevreden? Laat het ons weten

Elke klacht lossen we op, daar mag je altijd vanuit gaan. Om dit zo snel mogelijk te kunnen doen, hanteren we een aantal heldere richtlijnen.

  1. Stuur ons een omschrijving van de klacht door via 'mijn account' bij 'mijn bestellingen' de betreffende bestelling te openen en te klikken op 'klacht melden'. Geef een duidelijke omschrijving van de klacht.
  2. Voeg altijd een duidelijke foto toe: van dichtbij en met voldoende belichting. Soms helpt het om er een liniaal bij te houden of een vorige drukgang (bijvoorbeeld bij kleurverschil).
  3. Betreft het meerdere exemplaren of de hele zending? Voeg dan een extra foto toe waarop minimaal 20 exemplaren zichtbaar zijn.
  4. Is de klacht veroorzaakt door een kapotte verpakking? Voeg dan (nog) een extra foto van het kapotte verpakkingsmateriaal toe.

We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden, net als alle andere e-mails. Voor klachten geldt dat je – tijdens openingstijden – altijd zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons krijgt via telefoon of e-mail.

In het geval van een (kosteloze) herdruk kan het voorkomen dat we je vragen om een aantal fysieke samples te retourneren naar het onderstaande adres:

Drukland.nl
T.a.v. Service
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Ben je toch nog niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kan je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europese online geschillenplatform (ODR).

Heb ik garantie?

Ja, je hebt een wettelijke garantie van het recht op een goed product. Fijn om te weten, maar het is gelukkig niet nodig om je hierop te beroepen. Als het drukwerk niet goed is geproduceerd of beschadigd tijdens de levering, dan lossen we dit namelijk kosteloos voor je op. Kijk hiervoor bij de vraag: 'Ik ben ontevreden, waar kan ik mijn klacht melden?

Herroepingsrecht

Producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst retourneren. U kunt uw product(en) retourneren via het wettelijk vastgestelde modelformulier. Dit formulier mailt u ingevuld naar service@drukland.nl. Zodra wij dit formulier van u hebben ontvangen, onvangt u van ons een bevestiging. Door het invullen van het modelformulier hebt u nog eens veertien dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug. Is er, om welke reden dan ook, schade aan het product ontstaan, dan bent u zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Verstuur het product in originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) naar:

Drukland B.V.
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

 

Chat Bel 0 producten € 0,00