Levertijden in de drukke feestmaand

Leuk dat je bij Drukland.nl een bestelling wilt plaatsen of geplaatst hebt. Niet alleen bij ons, maar bij veel (online) winkels en pakketdiensten is het topdrukte. Dit kan zorgen voor vertraging in de bezorging van jouw bestelling. Wij snappen dat dit voor jou erg vervelend kan zijn. Daarom geven wij je een aantal tips zodat jij het risico op vertraging kunt verkleinen!


Zorg dat je je bestelling op tijd plaatst

Als je je bestelling plaatst, dan krijg je een verwachte leverdag te zien. Werk je met een strakke deadline? Dan is het verstandig om meer ruimte in te bouwen om eventuele vertraging op te vangen. In de meeste gevallen is een paar (werk)dagen wel voldoende. Hoe meer ruimte in de planning, des te meer zekerheid voor jou.


Bij twijfel: spoed!

Voor heel veel producten bieden wij, naast de reguliere levering, ook een spoedlevering aan. Deze orders hebben bij ons de hoogste prioriteit en worden extra snel geproduceerd. Twijfel je of het drukwerk op tijd geleverd wordt? Of wil je gewoon extra zekerheid inbouwen? Dan is een spoedbestelling zeker aan te raden. Dit geldt trouwens niet alleen voor deze drukke periode, maar gedurende het hele jaar.


Help de bezorger

De bezorgdienst kan het snelst en efficiëntst werken als alle zendingen in één keer worden afgeleverd. Zorg er dus voor dat iemand de zending in ontvangst kan nemen. Kan dit niet op jouw eigen adres? Kijk dan naar een alternatief adres. Totdat je bestelling is verstuurd kunnen wij het adres ook nog voor je aanpassen. Is de zending wel al onderweg? In veel gevallen kun je in de Track & Trace code al het één en ander aanpassen. Wanneer dit niet kan, kun je middels een briefje op de deur iets doorgeven aan de bezorger. Misschien is er een plek rond het huis of pand waar het pakketje neergelegd mag worden? Of mag het bij de buren afgeleverd worden? Je helpt de bezorger er enorm mee!


Topdrukte bij de pakketdiensten

December geldt al jaren als de drukste maand voor (online) winkels en pakketdiensten. Met feesten als Sinterklaas en kerst, waar traditioneel veel cadeautjes worden gegeven, wordt er veel gevraagd van de pakketbezorgers. Tel daar de groeiende populariteit van Black Friday nog eens bij, en je hebt topdrukte vanaf half november. De absolute piekmomenten liggen vooral rond drie momenten: de dagen rondom Black Friday, Sinterklaas en kerst.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00