Goedkoop drukwerk

Kleine prijzen, groot verschil!

Goedkoop drukwerk bestellen is eenvoudiger en sneller dan jezelf misschien denkt. Waarschijnlijk betaal je al jaren te veel voor je drukwerk. Misschien omdat je het liefst bestelt bij je eigen vertrouwde drukker bij jou in de buurt. Maar is dat nog wel van deze tijd?

Wie is Drukland?

Drukland.nl is een online drukkerij. Gewoon met machines, persen en alles wat er nodig is om mooi drukwerk te maken. Ons team bestaat uit professionals met een grafische achtergrond, en onze klanten variëren van kleine zelfstandigen, tot grote multinationals met duizenden opdrachten per jaar. Omdat ook die willen besparen. Zo simpel is het.

Waarom is Drukland zo goedkoop?

Goedkoop drukwerk wordt gerealiseerd door diverse opdrachten slim te combineren en deze orders te drukken op grote persen. Hierdoor besparen wij enorm op drukwerk kosten, afval, en op het onderhoud van dure machines. Doordat wij werken met een volledig eigen productie, kunnen wij u een korte levertijd garanderen tegen de laagste prijs. En omdat jou drukwerk samen met dat van anderen wordt gedrukt, plus het feit dat wij een enorm volume hebben, is precies de reden waarom het drukwerk goedkoop is.

En waarom nog meer?

Wij hebben geen dure accountmanagers, geen overtollige backoffice en geen dure leasewagens voor de deur staan. Drukwerk bestellen doe je online en je betaalt de order via iDEAL, creditcard of bankoverschrijving en je krijgt het drukwerk thuis of het werk gestuurd. En daarom is jou drukwerk zo goedkoop.

Drukland op social media

Drukland is als online drukker constant op zoek naar nieuwe manieren om met jou te communiceren. We zijn dan ook een organisatie die vooruitstrevend is in het gebruik van nieuwe technieken en communicatie kanalen. Via onze nieuwe social media pagina houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Drukland.nl, helpen je als je vragen hebt, en geven je een kijkje achter de schermen. Bovendien kun je de meningen van anderen lezen over Drukland.nl!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00