Altijd gratis verzending
Spandoeken / banners

Spandoek bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Een goedkoop spandoek nodig? Drukland.nl maakt spandoeken bedrukken eenvoudig. Op bisonyl (scheurvast spandoek) of mesh, voor iedereen.

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
spandoeken

Goedkope spandoeken bedrukken

Op deze pagina vind je verschillende soorten spandoeken om voordelig te laten bedrukken. Ze worden full colour bedrukt en zijn tot maar liefst 4,6 meter breed te bestellen! Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukte spandoeken zijn te bestellen.

 • Tot 4,6 meter breed en 10 meter lang!
 • Op bisonyl, mesh of block out
 • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Bestel spandoeken

Standaard en winddoorlatend materiaal

Bisonyl is vergelijkbaar met zeil, dit materiaal laat geen wind en licht door. Mesh is een geperforeerd materiaal dat wél licht en wind doorlaat: ideaal wanneer je een spandoek wilt bedrukken voor een locatie waar het (hard) kan waaien.

Scheurvast spandoek (bisonyl)

 • Meest besteld
 • Laat geen wind en licht door
 • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
Meshdoek

Meshdoek

 • Al vanaf € 21,-
 • Licht- en winddoorlatend
 • Geschikt voor plekken met harde wind

Block out 350 grams

 • Geschikt voor rollup banners
 • Laat geen licht door
 • Enkelzijdig bedrukt

Gebruik van het spandoek

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat het spandoek strak gespannen hangt. Ten eerste is de opdruk dat optimaal zichtbaar. Ten tweede blijft het doek langer mooi. Zorg voor voldoende ringen in het doek om deze zo goed op te kunnen hangen met bijvoorbeeld spanners of tie wraps. Als het doek niet goed strak hangt, dan is de kans groot dat de inkten gaan scheuren.

Komt het spandoek buiten te hangen? Dan raden wij aan om deze bij zeer harde wind (vanaf windkracht 6) naar binnen te halen. Op die manier voorkom je beschadigingen aan het doek.

Afwerkingen en opties

Je hebt veel opties bij het bestellen van een spandoek. Hieronder lees je hier alles over.

omzomen

Omzomen

Om ervoor te zorgen dat de randen steviger zijn, worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Dit is vooral handig wanneer spandoeken worden opgehangen. Bij spandoeken met een dubbelzijdige bedrukking kunnen de randen niet omgezoomd worden.

omzomen en ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Alle zijkanten van het doek worden omgezoomd en er worden 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken geplaatst. Het voordeel van transparant ten opzichte van metaal is dat deze steviger zijn en niet roesten. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen om de 30 of 50 cm

Alle zijkanten van het doek worden omgezoomd en er worden 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken geplaatst. Het voordeel van transparant ten opzichte van metaal is dat deze steviger zijn en niet roesten. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. Je kunt kiezen voor ogen om de 30 of 50 cm.

spanhaken

Spanhaken

Ga je voor één van de opties met ogen? In dat geval kunnen we spanhaken meeleveren van 20 cm lang. Deze zijn uitrekbaar tot ongeveer 30 cm.

tunnelzoom

Tunnelzoom

Als je je spandoek aan een paal of stok wilt bevestigen, dan is het handig om boven en onder of links en rechts een tunnelzoom aan te laten brengen. Let erop dat er geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom staat.

Spandoek bestellen voor frame

Als je een spandoek voor een spanframe wilt bestellen, houd er dan rekening mee dat het formaat van het spandoek aan alle zijden 10 cm kleiner is. Bij een spanframe met het formaat van 200 x 200 cm dient het spandoek een afmeting te krijgen van 180 x 180 cm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00