Contour snijden

Met onze snijplotter kunnen we je drukwerk in allerlei vormen snijden. Denk daarbij aan letters, je bedrijfslogo of andere vormen. Contour snijden kunnen we doen bij veel plaatmaterialen en grootformaat stickers. Kijk ook op onze pagina over drukwerk stansen als je kleine stickers of ander drukwerk in een eigen vorm wilt bestellen.

Zund snijplotter

Snijplotter

Voor contour gesneden drukwerk maken we gebruik van een Zwitserse snijplotter van Zünd. Deze snijplotter heeft de beste snijkwaliteit en precisie en is daarnaast erg efficiënt en energiezuinig.

Contour gesneden producten

Hieronder hebben we alle producten die contour kunnen worden gesneden op een rijtje gezet:

Het goede formaat invoeren

Wanneer je één van bovenstaande producten in contour wilt bestellen, dan kun je zelf het formaat invoeren. Voer hierbij de maximale lengte en breedte in van het eindformaat van je ontwerp. Het minimum formaat hiervoor is 20 x 20 cm. Neem voor kleiner contour gesneden drukwerk gerust contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bestanden correct aanleveren

Om je drukwerk op de juiste manier te kunnen snijden, hebben we een instructie-pdf opgesteld voor het correct aanleveren van bestanden. Hiervoor heb je de grafische programma's Illustrator en InDesign van Adobe nodig.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00