Contour snijden

Met onze Zünd snijmachine kunnen we je drukwerk in allerlei vormen snijden. Denk daarbij aan letters, je bedrijfslogo of andere vormen. Contour snijden kunnen we doen bij veel plaatmaterialen en grootformaat stickers. Kijk ook op onze pagina over drukwerk stansen als je kleine stickers of ander drukwerk in een eigen vorm wilt bestellen.

Zie hier onze Zünd snijmachine aan het werk:

Snijmachine

Voor contour gesneden drukwerk maken we gebruik van drie Zwitserse Zünd snijmachines. Deze snijmachines hebben de beste snijkwaliteit en precisie en zijn daarnaast erg efficiënt en energiezuinig.

Zünd snijmachine

Contour gesneden producten

Hieronder hebben we alle producten die contour kunnen worden gesneden op een rijtje gezet. Erg populair zijn de eigen vorm stickers, maar ook nog tal van andere producten. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje. Je krijgt een prijsoverzicht door op deze productpagina's de gewenste specificaties in het bestelproces te selecteren.


Het juiste formaat invoeren

Wanneer je één van bovenstaande producten in contour wilt bestellen, dan kun je zelf het formaat invoeren. Voer hierbij de maximale lengte en breedte in van het eindformaat van je ontwerp.

Minimale afmetingen

De minimale afmetingen voor contour
gesneden snijvormen zijn als volgt:

Stickers: 85 x 55 mm

Magneetstickers: 50 x 50 mm

Plaatmateriaal: 50 x 50 mm

Neem voor kleiner contour gesneden drukwerk gerust contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.


Kleine inkepingen

Bij het contour snijden kunnen er kleine inkepingen ontstaan. Dit gebeurt met name bij ontwerpen met scherpe hoeken. De inkepingen zijn zichtbaar aan 1 zijde van het contour gesneden materiaal. Bij enkelzijdig bedrukte materialen bevinden de inkepingen zich aan de achterzijde. De inkepingen kunnen voorkomen bij de volgende materialen: foamboard, forex, (massief) karton, kanaalplaat & re-board.

inkepingen

Bestanden correct aanleveren

Om je drukwerk op de juiste manier te kunnen snijden, hebben we een instructie-pdf opgesteld voor het correct aanleveren van bestanden. Hiervoor heb je de grafische programma's Illustrator en InDesign van Adobe nodig.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00