Kom in de sfeer met Koningsdag drukwerk

Koningsdag is dé dag dat heel Nederland oranje kleurt. Iedereen, van jong tot oud, viert dit traditionele feest op 27 april. Zorg jij dat jij ook optimaal voorbereid bent en helemaal in oranje sferen komt? Drukland.nl helpt je een handje!

De aankleding van jouw kroeg, café of winkel

Als ondernemer kun je perfect meeliften op de populariteit en aandacht van Koningsdag. Dat kun jij heel gemakkelijk doortrekken in jouw zaak. Dat begint al buiten. Zet bijvoorbeeld een stoepborden met poster voor de ingang neer. Een eenvoudige maar zeer effectieve manier van aandacht trekken. Succes gegarandeerd. Wil je het groots aanpakken? Dan is een spandoek een goed idee. Doordat je altijd kiest voor een eigen formaat, heb je altijd een passend formaat. Handig!

En wat te denken van de vlaggen? Vrolijk wapperend in de wind, schreeuwend om aandacht. Niet te missen. En zeker niet als je ook nog de opvallende kleur oranje de hoofdrol geeft.

Gezellig borrelen of tafelen

Ook voor de horeca is Koningsdag altijd een drukke, maar gezellige dag. Veel mensen die allemaal een drankje willen doen of een hapje willen eten. Zorg jij voor het perfecte oranje-gevoel? Met bierviltjes en onderzetters kleed je de tafel of de bar in ieder geval al gezellig aan. Jouw gasten zullen je dankbaar zijn voor de handige draagtrays, scheelt toch weer een aantal keer heen en weer lopen.

Iets wat ook steeds populairder wordt: eigen bier of wijn. Het gaat om de inhoud, natuurlijk, maar een mooie buitenkant mag niet ontbreken. Met de flessenhangers en flesetiketten weet je zeker dat jouw drankje de show steelt. Ga jij voor een speciaal oranje-biertje?

Promotie

Je kunt wachten op de dag zelf, maar promotie vooraf zorgt voor extra aandacht en klandizie. Met posters en flyers informeer je mensen snel en gemakkelijk. Verwacht je veel mensen? Dan zijn tickets een goed idee. Zo houd je controle over wie er allemaal binnen kunnen komen.

Jij en je collega’s kunnen vervolgens niet achterblijven in het oranje feestgedruis. Met oranje kleding ben je herkenbaar, straal je professionaliteit uit én zie je er ook nog eens lekker gezellig uit. Alle ingrediënten voor een geslaagde Koningsdag!

Zoals je kunt zien, laat Drukland.nl je all the way oranje gaan. Op naar een onvergetelijke Koningsdag!

 

0 producten € 0,00