Altijd gratis verzending
Verzenddozen

Goedkope verzenddozen met logo

De goedkoopste van Nederland!

Verzenddozen met logo bestellen doe je natuurlijk bij Drukland.nl. Met een gepersonaliseerde verzenddoos trek je geheid de aandacht en zet je niet alleen jouw pakket, maar ook je merk in het zogezegde zonnetje! Wat je ook van plan bent om te versturen, jouw eigen producten of iets anders, maak er iets speciaals van met onze bedrukte verzenddozen inclusief eigen logo, tekst of ontwerp.

Lees meer


Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
verzenddozen met logo

Verzenddozen met logo bestellen

Maak van een standaard verpakking iets speciaals met onze bedrukte verzenddozen met logo of eigen ontwerp. Drukland.nl helpt je graag met het omtoveren van een saaie verpakking naar een verpakking waar je trots op kunt zijn. Gebruik de verzenddoos als communicatie- en reclamemiddel en maak er een visitekaartje van waaraan iedereen jou direct als verzender herkent!

  • 3 handige formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel verzenddozen

Bij Drukland.nl bestel je ook gemakkelijk andere verpakkingen! Bekijk gerust onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht.

Voordelige verzenddozen

Iedereen heeft er wel eens mee te maken, het verzenden van een pakket. Van grote bedrijven die dagelijks pakketten verzenden tot particulieren en consumenten. Ben je bijvoorbeeld net een eigen bedrijf begonnen en verzend je je eigen producten? Hoe leuk is het om het pakket en de verpakking hiervan onderdeel van de verzend ervaring te maken! Met de deels bedrukte verzenddozen met logo van Drukland.nl bestel je voordelig en snel je eigen persoonlijke verzenddozen.

Verzenddozen laten bedrukken

Onze deels bedrukte verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton en hebben een bruine uitstraling. Wij voorzien je eigen ontwerp als bedrukking op de bovenkant van de verzenddoos. Zo herkent iedereen direct jouw verpakking! In ons bestelproces lever je eenvoudig een eigen ontwerp aan. Mocht je nog geen ontwerp hebben, kun je ook gemakkelijk aan de slag met onze gratis online ontwerp tool. Hiermee ontwerp je snel en gemakkelijk je geheel eigen ontwerp. Voeg in een paar stappen eigen logo’s, afbeeldingen en teksten aan.

Beschikbare formaten verzenddozen

Onze deels bedrukte verzenddozen met logo of eigen ontwerp hebben wij in 3 formaten beschikbaar: A3, A4 en A5 formaat. Hierin hebben wij natuurlijk goed rekening gehouden met het feit dat deze formaten er als inhoud in passen. Een A3 doos is bijvoorbeeld net iets groter, zodat er een daadwerkelijk A3 formaat product in past. Onderstaand hebben wij een handig overzicht gemaakt, inclusief de formaten, werktekeningen en templates.Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Verzenddozen A5

verzenddozen laten bedrukken
B21,3 H15,1 x D5 cm 20 x 13 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A4

verzenddozen ontwerpen
B30 x H21,3 x D5 cm 20 x 19,2 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A3

verzenddoos kopen
B42,2 x H29,8 x D5 cm 20 x 29 cm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00