Altijd gratis verzending
Verzenddozen

Verzenddozen volledig bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar een voordelige manier om jouw zendingen nog persoonlijker te maken? Met de volledig bedrukte verzenddozen van Drukland.nl maak je het versturen én ontvangen van pakketten nog leuker! Geen beperkingen in het bedrukbare gebied, maar een bedrukking over de volledige buitenkant van de verzenddozen.

Lees meer


Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies hoogte van doos:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
verzenddozen volledig bedrukken

Goedkoop verzenddozen bestellen

Het versturen van pakketten was nog nooit zo populair als dat het nu is. Van grote internationale bedrijven tot kleine eenmanszaken: vrijwel iedereen verstuurd wel eens een pakket. Dat kan in een saaie bruine kartonnen doos. Maar het is een stuk leuker om dat in een eigen doos te doen. Een doos met ook nog eens jouw eigen ontwerp!

  • 16 verschillende formaten
  • Stevig golfkarton
  • Volledig bedrukbaar

Bestel verzenddozen

Verzenddozen met eigen bedrukking

Het ontvangen van een pakket is voor veel mensen een echt geluksmomentje. Eindelijk dat ene product in handen hebben! Maak van dit moment een nog specialer moment door jouw verzenddoos te laten bedrukken. Zo wordt het ontvangen van het pakketje nog leuker. Zo kan iedereen zien dat jij afzender bent. Goed voor de klantenbinding en je neemt direct ook nog een klein stukje reclame mee. Zonder dat je er zelf veel extra omkijken naar hebt. Ideaal toch?

Bedrukte verzenddozen

Bij deze verzenddozen zijn er geen restricties als het gaat om een bedrukbaar gebied. Je hoeft dus niet te passen en te meten om alles in je ontwerp te krijgen. De verzenddoos kan namelijk aan de buitenkant volledig bedrukt worden. Lekker veel ruimte voor jouw ontwerp! Zo weet je zeker dat je jouw logo’s, foto’s en afbeelding allemaal kwijt kunt. Een gemakkelijke manier om de stijl van jouw bedrijf of winkel door te trekken in de verzenddozen. En laten we eerlijk zijn: het ziet er ook gewoon extra professioneel uit, zo’n eigen verzenddoos.

Kartonnen verzenddoos

De verzenddozen worden gedrukt op 1,5 millimeter dik golfkarton. Het golfkarton is erg stevig en kan tegen een stootje. Zo weet je zeker dat wat jij wilt gaan versturen, aankomt zoals jij dat wilt. De verzenddozen - die plano (ongevouwen) geleverd worden - zijn volledig en aflopend full colour te bedrukken. Met de vier verschillende formaten (A4, A5, A6 en A7) en de verschillende hoogtes (2,5, 5, 7,5 of 10 cm) stel je eenvoudig jouw ideale verzenddoos samen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00