banner maken

Banner maken

Banners om je bedrijf te promoten, komen in diverse formaten en modellen. Welke banner je ook wilt maken of bestellen, je betaalt de laagste prijs. Met een 9,4 als cijfer voor service en kwaliteit op Trustpilot wordt je gegarandeerd een tevreden klant. Bij Drukland.nl kun je de volgende banners bestellen: rollup banners, mini rollup banners, spandoeken, spandoek frames en bouwhek banners.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Veel formaten en modellen beschikbaar
Banners bestellen »

Rollup banners

Rollup banners bestellen inclusief full colour bedrukking en gratis draagtas. Direct klaar om te schitteren op een beurs of evenement. Er zijn vier modellen rollup banners waaruit u kunt kiezen. Het basic model is leverbaar met een halogeen lampje die op de banner gemonteerd kan worden om je banner letterlijk in de spotlights te zetten. Deze optie kun je aanvinken nadat je het gewenste aantal geselecteerd hebt.

Mini rollup banners

Buiten onze grote rollup banners, biedt Drukland.nl ook een tweetal mini roll up banners. Deze banners voor op de toonbank, tafel of receptie, zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat. Professioneel als tafelstandaard of toonbankdisplay.

Spandoeken en spandoek frames

Spandoeken bestellen, doe je bij Drukland.nl in het formaat dat je zelf wilt, van het materiaal dat je zelf wilt. Vul de afmetingen in en kies het gewenste materiaal: scheurvast bysonyl of winddoorlatend mesh. Met de spandoek frames van Drukland.nl kun je bovendien je spandoek strak spannen aan de gevel. Zo ben je van meters afstand al zichtbaar.

Hekwerk banners

Reclame maken of voorbijgangers informeren op een hekwerk? Bestel de dranghekbanners en bouwhekbanners van Drukland.nl! In de standaard maten van het hekwerk en eenvoudig te bevestigen aan de metalen ringen. Bouwhek banners zijn ideaal voor bijvoorbeeld evenementen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00