Altijd gratis verzending
Hekwerkbanners

Bouwhekbanners drukken

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar goedkope bouwhekbanners? Bij Drukland.nl laat je full colour de mooiste bouwhekbanners bedrukken. Goedkoop, makkelijk te bestellen en altijd snel geleverd!

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bouwhekbanners

Goedkoop bouwhekbanners bedrukken

Door bouwhekken te plaatsen op de bouwplaats heb je een project afgesloten voor ongewilde gasten. Maar wat te doen met alle nieuwsgierige blikken van alle voorbijgangers? Informeer ze en laat bouwhekbanners bedrukken bij Drukland.nl! Zie voor een andere variant ook onze dranghekbanners.

  • Voor bouwhekken
  • Op bisonyl of mesh
  • Altijd omgezoomd

Bestel bouwhekbanners

Bouwhekbanner bestellen bij Drukland.nl

Bij Drukland.nl maken wij al het drukwerk zelf. Dus ook de bouwhekbanner drukken wij in onze eigen productiehal. Dit zorgt dat je bij ons altijd lage prijzen vindt en een razendsnelle levering. Zo is een standaard levertijd slechts 3 werkdagen. Het drukwerk toch nog sneller nodig? Met een spoedbestelling wordt jouw bouwhekbanner zelfs de volgende werkdag al geleverd. Dus ook voor al je last minute opdracht kun je bij Drukland.nl terecht!

Formaat

Het formaat van een bouwhekbanner is 338 x 174 cm. Met dit formaat kun je het doek gebruiken voor vrijwel alle standaard bouwhekken. Is het toch niet formaat waar je naar op zoek bent? Met de optie 'Eigen maat' kies je eenvoudig voor een ander formaat.

Materiaalsoorten

Standaard spandoeken

Standaard spandoek

510 grams bisonyl gebruiken we standaard voor onze spandoeken. Dit is een een sterke geweven kwaliteit die de kleuren van elke afbeelding prachtig laat uitkomen.

Winddoorlatend meshdoek

Winddoorlatend meshdoek

310 grams winddoorlatend meshdoek is geschikt voor plekken waar veel wind staat. Door de kleine gaatjes in het doek kan de wind er makkelijker doorheen. Houd wel in je achterhoofd dat bij stormkracht geen enkele bouwhekbanner te gebruiken is, ook niet als deze van meshdoek is gemaakt.

Afwerking

Omzomen + ogen en tie wraps

Omzomen + ogen en tie wraps

We zomen altijd alle kanten van de bouwhekspandoeken. Tevens voorzien we het spandoek van ogen. De ogen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Kies hierbij voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00