Altijd gratis verzending
Foto op puzzel

Foto op puzzel bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope fotopuzzels bestellen? Drukland.nl bedrukt de mooiste puzzels met foto of logo, geschikt voor een verjaardag, moederdag, bruiloft of andere feestelijke gebeurtenis. Maar ook als je een grote oplage nodig hebt als relatiegeschenk. Een foto op puzzel bedrukken we altijd helemaal zelf, op stevig karton dat tegen een stootje kan. Heb je de fotopuzzel snel nodig? Met een spoedbestelling heb je de legpuzzel morgen al in huis!

Lees meer

Meer leuke cadeau ideeën nodig? Bekijk al onze fotoproducten.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal puzzelstukjes:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op puzzel bedrukken

Fotopuzzel maken

Een fotopuzzel is leuk om te geven én te krijgen. Een fotopuzzel maken we op stevig massief karton en de puzzel bedrukken we uiteraard full colour in de kleuren zoals jij ze bij ons aanlevert. Zo komen de kleuren van jouw puzzel prachtig tot hun recht. Ga jij voor een fotopuzzel of mogen we een ander ontwerp op jouw puzzel maken? Een logo, tekening of ander ontwerp kunnen we natuurlijk ook razendsnel drukken.

  • Al vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel puzzel

Foto op puzzel ontwerpen

Een puzzel maken van foto, logo of triggerende quote? Bij ons kan je elke puzzel laten maken! Wil je bijvoorbeeld een puzzel met foto? Na het selecteren van het aantal stukjes, waarbij je de keuze hebt uit 24 of 96, kies je de soort levering en ga je automatisch naar onze ontwerptool. Hier kan je makkelijk je foto uploaden en eventueel bewerken. Dat is nog eens makkelijk een foto op puzzel bestellen! Voor de stevigheid worden de puzzels op een bruin kartonnetje geleverd. De puzzels worden exclusief puzzeldoos geleverd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00