4 tips voor het bedrukken van kleding

Het bedrukken van kleding helpt mee met de boodschap die je wilt overbrengen. Dit kan voor persoonlijke, maar ook zakelijke doeleinden. Waar je het beste op kunt letten, hebben wij voor jou op een rijtje gezet!


tips-kleding-bedrukken

Tip 1: Wat voor kleding wil je laten bedrukken?

Sta je binnenkort op een beurs en wil je extra professioneel voor de dag komen? Denk dan eens aan een polo. Een polo geeft een luxe uitstraling en heeft een dikkere stof. Ideaal dus voor beurzen en evenementen. Of heb je binnenkort een uitje met je sportteam? Vergroot het groepsgevoel en laat een T-shirt bedrukken. Extra leuk om jullie (bij)namen op de achterkant te plaatsen.

Tip 2: Welke kleuren

Door een goed contrast te creëren, komt de bedrukking beter naar voren. Let dus goed op welke kleuren je laat bedrukken en welke kleur kledingstuk je hierbij uitzoekt. Heb je een drukbestand met bijvoorbeeld veel blauw? Dan is het drukken op een blauw kledingstuk misschien niet heel handig. Bedenk van tevoren goed op welk kleur shirt jouw ontwerp goed naar voren komt. Weet je al welke kleur je wilt? Dan kun je je ontwerp daar natuurlijk ook op aanpassen.

Tip 3: Welke maten en pasvormen

Twijfel je over welke maat je moet bestellen bij ons? Gelukkig hebben wij per product handige maattabellen staan op onze website. Onze maten beginnen bij 50/56 voor bijvoorbeeld rompertjes en reiken uit naar maat XXL voor bijvoorbeeld T-shirts.

De T-shirts zijn in drie verschillende pasvormen te verkrijgen: basic, fitted en premium. De fitted T-shirts zijn getailleerder dan de basic en premium T-shirts, waardoor ze meer aansluiten op het lichaam. Het premium T-shirt is iets zwaarder dan de basic versie en daardoor nóg duurzamer.

Tip 4: Hoe houd je bedrukte kleding mooi?

De kleding die je hebt laten bedrukken, wil je natuurlijk ook mooi houden. Het wassen van je bedrukte kleding is hierbij een belangrijk onderdeel. Was je kleding het liefst binnenstebuiten en niet warmer dan 40 graden. Hang je kleding meteen uit na het wassen en zorg ervoor dat je niet rechtstreeks over de bedrukking gaat met de strijkijzer. Nog meer tips lezen over het wassen van bedrukte kleding? Lees hiervoor onze blog: Het wassen van bedrukte kleding


Tags: kleding

11-07-2022
 
 

Reacties