Altijd gratis verzending
Tassen

Tote bag bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Bij Drukland.nl laat je snel, eenvoudig én goedkoop een eigen tote bag bedrukken. Leuk voor jezelf, maar ook ideaal om weg te geven als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Het ideale alternatief voor de plastic tas! Kies uit één van de mooie kleuren en laat enkel- of dubbelzijdig en altijd full colour bedrukken.

nieuw Laat nu een tote bag borduren met uw logo!

Lees meer


Kies een soort tas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tote bag

Jouw eigen ontwerp op een tote bag bedrukken

Wil je een logo, een leuke tekst of juist een mooie foto op een tote bag bedrukken? Dat kan gemakkelijk én voordelig bij Drukland.nl. Altijd haarscherp en volledig full colour op de stof geprint. Deel gevuld uit op beurzen en evenementen en je hebt de ideale goodiebag. Of gebruik ‘m zelf wanneer je de stad in gaat of boodschappen doet. Een gepersonaliseerde tote bag komt altijd van pas!

  • keuze uit vier kleuren
  • enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • al te bestellen vanaf 1 stuk

Bestel tassen

Katoenen tas met bedrukking

Waarom een tote bag? Deze katoenen tas is het ideale alternatief voor de plastic tas. Een duurzaam alternatief dus om eenvoudig het gebruik van plastic te verminderen. Daarnaast is het ook gewoon een hip product, dat je eenvoudig kunt personaliseren. Laat de mooiste foto’s drukken of print een inspirerende quote. Wil je de katoenen tas zakelijk gebruiken? Kies er dan voor om het logo of jullie slogan te laten printen.

Materiaal en bedrukking

Het materiaal waar de tote bag van gemaakt is, is stevig katoen van 100 gr/m. De platte afmeting, zonder hengsels, is 37 x 42 cm. Hiermee heb je voldoende ruimte voor het meenemen van verschillende items. Er zijn in totaal vier verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen: wit, navy blue, rood en zwart. Het gewicht en het materiaal is voor al deze kleuren gelijk. Het gedeelte waar de print komt - het bedrukbare gebied - is 25 x 30 cm. Binnen dit gebied bepaal je helemaal zelf wat er gedrukt wordt!

Tote bag bedrukken: zo lever je je drukbestand aan

Wit, ecru, navy blue, zwart, oranje, rood, groen en blauw zijn de kleuren waaruit je kan kiezen bij het bedrukken van een rugtas. Deze tasjes worden vaak ingezet bij open dagen van scholen en gebruikt als sporttas. Katoenen tassen zijn sterke reclamedragers, omdat ze langdurig én door veel mensen worden gebruikt. Nog geen drukbestand, maar wil je wel een tote bag bedrukken? Dan kun je eenvoudig aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin voeg je zelf logo’s, foto’s en teksten toe om zo je eigen ontwerp te maken. Voor de mooiste en beste bedrukking op je tote bag lever je een losstaand drukbestand in CMYK aan, zie hieronder:

Bestanden aanleveren

Om de tassen zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK, zie hieronder:


Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Katoenen tas borduren

Jouw logo, tekst of ander ontwerp geborduurd op de tote bag? Dat kan! Met liefst 15 verschillende kleuren garen zorgen wij voor de mooiste 'bedrukking' op de tote bag! Benieuwe welke kleuren er zijn en hoe je drukbestand opmaakt? Bekijk onze informatiesheet »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00