Altijd gratis verzending
Textielframes

Peesdoek bedrukken en bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Een nieuwe actie, beurs of evenement vraagt om een nieuw textielframe. Een los doek voor je bestaande frame van Drukland.nl bestel je snel en voordelig na. Door het eenvoudig te wisselen doek is het textielframe opnieuw te gebruiken. Een peesdoek bedrukken we altijd full color zodat jouw uiting van het doek af spat!

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
peesdoeken

Textielframe kopen

Het bestellen van een los doek, dat maakt een textielframe aantrekkelijk om voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo hoef je bijvoorbeeld niet ieder een een compleet nieuw beeursstand te regelen, maar krijg je met een een nieuw doek eigenlijk al een compleet nieuw product. Ook voor presentaties of thuis aan de muur kun je het doek eenvoudig los bestellen en verwisselen.

  • 100% polyester
  • Eigen maat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel losse peesdoeken

Textielframe peesdoek

Het peesdoek wordt gedrukt op DecoTex, dat voor 100% uit polyester bestaat. Polyester verkleurd niet of minimaal, waardoor de kleuren van jouw ontwerp helder en mooi blijven voor langere tijd. Ben je toe aan een nieuw doek en wil je het huidige doek vervangen? Bestel dan het formaat dat je ingegeven hebt bij de bestelling voor het complete frame. Heb je bijvoorbeeld een frame met het formaat 100 x 100 cm bestelt, dan is dit ook het formaat dat je voor een los doek aan kunt houden. Wij zorgen dat het passend is voor het frame.

Houd er rekening mee dat het doek bedoeld is voor het frame dat ook door Drukland.nl is geleverd. Wij kunnen niet garanderen dat het doek ook op andere frames past.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00