Altijd gratis verzending
Brochures

Losbladige brochures drukken

De goedkoopste van Nederland!

Losbladige brochures nodig? Met Drukland.nl is brochures drukken eenvoudig en snel.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
brochures

Goedkope losbladige brochures drukken

Losbladige magazines of brochures printen is bij Drukland.nl snel en voordelig! De brochures zijn al te bestellen vanaf 1 stuk met een minimum van 40 pagina's. Er is keuze uit een ruime selectie van papiersoorten en afwerkingen. Zo is er voor eenieder wat wils. Zie voor een andere variant ook onze gelijmde, geniete en van spiraalbinding voorziene brochures.

  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Zonder binding
  • Vele papiersoorten

Bestel losbladige brochures

Papiersoorten

Van het populaire 100 en 135 grams materiaal, tot het luxe recyclingpapier, we hebben alle papiersoorten. Hierbij een overzicht van onze verschillende papiersoorten.

Papier Losbladig FSC
RecyclingpapierMat mc

Glans mc

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.

Bestel je bijvoorbeeld 20 pagina’s 4/0 full colour enkelzijdig dan worden enkel de eerste 10 pagina’s van je ontwerp gedrukt. Dit komt doordat elk blaadje papier 2 zijdes heeft. En elke zijde, bedrukt of niet, telt als één pagina. In het geval van 4/0 full colour enkelzijdig wordt op een blaadje telkens één pagina van je ontwerp gedrukt, waarna er een lege zijde overblijft. Aangezien de lege zijde óók als een pagina wordt geteld, komt dit neer op 2 pagina’s per blaadje papier.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00