Altijd gratis verzending
Laptop stickers

Laptop stickers: originele designs

De goedkoopste van Nederland!

Kan jouw saaie laptop wel wat kleur gebruiken? Met 1 van de toffe ontwerpen voor laptop stickers van Drukland.nl wordt je laptop een stuk vrolijker! Laat anderen genieten van een vrolijke achterkant van je laptop. Drukland.nl heeft zelf al een aantal leuke designs voor je ontworpen.

Lees meer

Liever een eigen foto op je laptop? Dat kan natuurlijk ook!


Kies een laptop sticker thema:

Kies een ontwerp laptop sticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
laptop stickers

Stickers voor je laptop

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een laptop. Maar om nou te zeggen dat de laptops uitblinken in vrolijkheid en kleur, niet echt. Maak met de laptop stickers van Drukland.nl iets vrolijks van je laptop. Met de keuze uit ontzettend veel ontwerpen zit er altijd wel een ontwerp tussen die bij jou past. Handig!

  • Geschikt voor alle laptops
  • Mat of glans laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel laptop stickers

Laptop stickers bestellen

Geen tijd of mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken voor de laptop sticker? Speciaal voor jou hebben wij standaard ontwerpen gemaakt. Onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat jij snel en gemakkelijk kunt zoeken. Van mooie landschappen en schattige dieren tot gave patronen en de populairste sporten. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken uit de ontwerpen. Heel veel makkelijker kan bijna niet!

Laptop sticker plakken

Om de sticker strak en mooi op de laptop te plakken, zorg je allereerst voor een droge en schone ondergrond. Vervolgens haal je de backing van de sticker en begin je met plakken vanuit 1 zijde of hoek. Zo druk je eenvoudig luchtbellen onder de sticker weg en krijg je een strak eindresultaat. Een handig hulpmiddel hierbij is een rakel, die je optioneel mee kunt bestellen. De laptops met bolle achterkant zijn iets lastiger om te beplakken. Het materiaal is namelijk niet rekbaar. We raden aan om de sticker bij een laptop met bolle achterkant niet tot de rand te plakken.

Let op: wil je de laptop sticker na een tijdje aanpassen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.

Het formaat van de stickers is een algemeen formaat voor een laptop met een bepaalde schermgrootte. Omdat laptops nogal van elkaar verschillen, kan het zijn dat de sticker niet het exacte formaat heeft van jouw laptop. In dat geval kun je met een schaar of een scherp mesje zelf de sticker op maat maken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00