Altijd gratis verzending
Kalenders

Kalender printen en drukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij een kalender printen of drukken? Bij Drukland.nl vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten en maten. Kalenders bedrukt met jouw mooiste ontwerp en op alleen de de beste papiersoorten gedrukt!

Lees meer


Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
kalenders

Kalenders printen bij Drukland.nl

Een driehoekskalender maken doe je bij Drukland.nl. Altijd gedrukt op de mooiste en beste papiersoorten, scherp geprijsd en razendsnelle levering. Of het nu om 1 driehoek kalender gaat of om een grote oplage: wij drukken het voor je.

  • Keuze uit 2 varianten
  • Verschillende papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel driehoekskalenders

Verschillende soorten

Er zijn twee verschillende soorten driehoekskalenders waar je uit kunt kiezen. De beide soorten worden plat en ongevouwen geleverd. Door de ril/vouwlijne vouw je deze vervolgens eenvoudig tot de gewenste vorm. Zo neemt het drukwerk minimale ruimte in en is het bijvoorbeeld ook eenvoudig te versturen.

  • 2-zijdige driehoek kalender | staat rechtop en heeft 2 bedrukbare zijdes
  • 3-zijdige driehoek kalender | liggend ontwerp met 3 gelijke zijdes, waarbij alle zijdes bedrukt kunnen worden.

2-zijdige driehoekskalender

Deze driehoekskalender geeft je een handig overzicht voor de langere termijn. Doordat er twee zijdes zijn waarop je jouw ontwerp kunt laten drukken, worden er over het algemeen zes maanden per zijde geprint. Deze driehoekskalender - ook vaak als tafelkaart gebruikt - staat stevig op de onderzijde en heeft het formaat van een DIN Lang (9,8 x 16,2 cm).

3-zijdige driehoekskalender

Voor de 3-zijdige driehoekskalender heb je geen onderkant of bovenkant. Je kunt deze - theoretisch - eindeloos door blijven draaien. Ideaal, want zo kun je maar liefst 4 maanden kwijt op één zijde. Handig voor op kantoor bij bijvoorbeeld het maken van een planning.

Papiersoorten en afwerking

De driehoekskalender wordt altijd gedrukt op één van onze stevige en zwaardere papiersoorten. Dit om het geheel extra stevigheid te bieden. Wil je zowel het papier als de opdruk nog extra bescherming geven? Dan is een afwerking met mat laminaat of glans laminaat een goed idee! Dit laminaat beschermt de driehoekskalender beter tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Wil je dus optimaal gebruik maken van het drukwerk? Dan raden wij aan te kiezen voor zo een afwerking.

Driehoekskalender maken

Een driehoekskalender maken is bij Drukland.nl een fluitje van een cent. Je hebt twee mogelijkheden om je drukbestand op te maken.

Als eerste is er het opmaken via een extern ontwerpprogramma. In programma’s zoals InDesign of Illustrator heb je volledig de vrije hand in het design. Hoe jij wilt dat de driehoekskalender er uit komt te zien, zo kun jij het ook maken. Houd wel altijd de werktekening erbij, zodat je werkt met de juiste formaten en marges.

Maak je liever gebruik van een template? Ook dat kan! Je kunt eenvoudig één van de templates downloaden en vanuit daar aan de slag gaan. Door het toevoegen van foto’s en/of afbeeldingen kun je op die manier ook een persoonlijke driehoekskalender maken.

 

0 producten € 0,00