Altijd gratis verzending
Doorzichtige stickers

Voordelig doorzichtige stickers op rol kopen

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope grote oplages doorzichtige stickers nodig? Drukland.nl biedt maar liefst 34 verschillende formaten aan als doorzichtige stickers op rol. Al deze formaten zijn verdeeld over diverse vormen. Van driehoek stickers tot cirkels en van rechthoekige etiketten tot ovale stickers: alle transparante stickers op rol zijn voordelig en snel besteld bij Drukland.nl!

Lees meer

Bekijk ook onze andere stickers.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
doorzichtige stickers op rol

Goedkoop doorzichtige stickers op rol bestellen

Bestel voordelig jouw doorzichtige stickers op rol bij Drukland.nl. Gebruik de doorzichtige stickers als aanbiedingsstickers, sluitzegels of adresetiketten: alles is mogelijk. Druk jouw eigen logo op de transparante stickers en gebruik ze om de verpakking van jouw product dicht te plakken.

  • Maar liefst 34 verschillende formaten
  • Full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel doorzichtige stickers op rol

Doorzichtige stickers bedrukken

Wij bedrukken jouw doorzichtige stickers op rol full colour. Wit is hierbij geen drukkleur. Alles wat in jouw ontwerp wit is, wordt niet gedrukt en blijft dus transparant. Belangrijk om te weten is dat de inkt op het doorzichtige stickermateriaal niet 100% dekkend is. De bedrukking blijft enigszins doorschijnend. De inkten die wij gebruiken zijn water- en weerbestendig. Je kunt de transparante stickers op rol dus ook gerust buiten gebruiken!

De doorzichtige stickers op rol zijn gemaakt van helder transparante polypropyleen (pp) folie. Verkrijgbaar in twee varianten: glanzend en mat kunststof materiaal.

Kerndiameter en rolafwikkelingen

Onze transparante stickers op rol hebben altijd een kerndiameter van 76 mm. Hiermee bedoelen we de diameter van de rol waarop de etiketten gewikkeld worden. Verder hebben we ook 4 verschillende rolafwikkelingen. Dit is de positie van het etiket op de rol.

label dispenser

Label dispenser doos

Optioneel te bestellen met kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00