Altijd gratis verzending
Presentatiewand

Zipper beurswand

De goedkoopste van Nederland!

Met de zipper beurswand zorg je ervoor dat jouw boodschap duidelijk overkomt. Ideaal voor op de beurs of tijdens een evenement! De zipper beurswand heeft een licht aluminium frame dat eenvoudig op te zetten is. In een handomdraai staat jouw beursstand en kun je aan de slag!

Lees meer


Kies een model beurswand:

Met of zonder systeem:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Presentatiewand

Goedkoop zipper beurswand bestellen

Hoge ogen hogen op de beurs? Indruk maken op een evenement? Dan is de zipper beurswand van Drukland.nl echt iets voor jou! Gemakkelijk in elkaar te zetten, licht van gewicht en volledig naar jouw wensen te bedrukken. Het frame klik je - met minimaal 2 personen - eenvoudig in elkaar, waarna het doek over het frame gespannen wordt. Rits aan de zijkant sluiten en hij staat!

Het doek zal altijd enkelzijdig bedrukt worden, maar wel is het mogelijk om een voor en/of achterzijde aan te leveren. Op deze manier zal de stand zelfs van de achterzijde alle aandacht trekken!

  • Verschillende modellen en formaten
  • Bedrukt op hoogwaardig DecoTex
  • Gemakkelijk mee te nemen en op te zetten

Bestel zipper beurswand

Bedrukte beurswand

De beurswand bedrukken wij, uiteraard, met jouw ontwerp. Dit ontwerp wordt enkelzijdig op het DecoTex GFS gedrukt. Dit materiaal bestaat voor uit 100% polyester en is kleurvast. Hierdoor kun je het doek voor langere tijd of juist op meerdere momenten gebruiken, zonder dat de kleuren minder worden!

De bedrukking is dan wel enkelzijdig, maar doordat het doek over het frame wordt gespannen komt er toch een bedrukking aan beide kanten. Zo kun je zowel de voor- als achterkant gebruiken.

Los doek

Bij Drukland.nl is het ook mogelijk om alleen een los doek te bestellen. Ideaal als je al een compleet frame hebt en een nieuwe huisstijl of uiting wilt gaan gebruiken. Het doek wordt voor jou en jouw frame passend gemaakt, zodat je zeker weet dat het past met elkaar. Goed om te weten: de losse doeken zijn alleen geschikt voor de frames die je hebt besteld bij Drukland.nl. Wij kunnen niet garanderen dat het doek voor ander soort frames geschikt is.

Let op: Het doek kan gewassen worden in de wasmachine. Dit kan op maximaal 30 graden en het doek is niet geschikt om te drogen in de droger.

Zipper presentatiewand bestellen

Wanneer je de presentatiewand bestelt bij Drukland.nl, dan wordt deze standaard geleverd met een handige draagtas. Handig voor het opbergen en vervoeren van de zipper beurswand. Naast het frame en het doek, vind je er ook folie en een paar handschoenen in. Hierdoor voorkom je vlekken op het doek tijdens het opzetten.

Modellen zipper beurswand

Voor ieder model geldt dat wij aanrader het opzetten met minimaal 2 persoon te doen.

Gewicht systeem Breedte Hoogte Diepte Draagtas Werktekening

beurswand model 3

Model 200 x 230 recht

5,3 kg 200 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand model 3

Model 300 x 230 recht

6,1 kg 300 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand model 3

Model 400 x 230 recht

7,6 kg 400 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand model 3

Model 300 x 230 rond

4,8 kg 300 cm 230 cm 60 cm Werktekening

beurswand model 3

Model 400 x 230 rond

6,5 kg 400 cm 230 cm 80 cm Werktekening

Zipper beurswand opzetten

Het opzetten van de zipper beurswand is erg eenvoudig. De losse onderdelen zijn genummerd. Verbind dezelfde nummers met elkaar en het frame staat in no-time. Het doek kan er vervolgens eenvoudig over gespannen worden.


Onderstel zipper beurswand

De zipperbeurswand staat stevig op het aluminium frame dankzij de kunststof uiteinden. Heeft u een recht model besteld? Dan krijgt u er per wand 2 stevige voeten bij. Deze hebben een totale lengte van 48 cm en een breedte van 8 cm.


Zipper beurswandsysteem

Het kliksysteem is gemakkelijk op te zetten. Alle buizen zijn voorzien van een nummer. Door dezelfde nummers met elkaar te verbinden zet je het frame eenvoudig op. Gezien de grootte raden wij dit met minimaal 2 personen te doen.


Draagtas

Om je zipper beurswand snel en gemakkelijk mee te nemen ontvang je bij je bestelling een stevige draagtas. Hier kun je eenvoudig het frame, het doek en enkele accessoires opbergen. Met de handvaten is de draagtas eenvoudig te vervoeren.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00