Altijd gratis verzending
Waardecheque

Waardecheque op papier printen

De goedkoopste van Nederland!

Geef de waardecheque die je uitreikt een persoonlijke tint. Bij Drukland.nl ontwerp en bestel je snel en voordelig jouw eigen waardecheques op papier met eigen bedrukking. Kies zelf je formaat!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Waardecheque op papier

Waardecheque zelf maken

Een waardecheque op dik en stug plaatmateriaal is niet altijd even handig. Daarom laat je jouw waardecheque ook net zo gemakkelijk op stevig papier drukken. Wel zo handig als je de waardecheque bijvoorbeeld via de post wilt versturen. Of wanneer je een groot aantal nodig hebt. Met de vele mogelijkheden zorg je gemakkelijk voor jouw perfecte waardecheque.

  • 12 verschillende papiersoorten
  • Eigen maat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel waardecheque

Waardecheque maken

Bij Drukland.nl stel je heel eenvoudig je eigen waardecheque samen. Je kiest uit 1 van de verschillende standaard formaten of, als jouw formaat er niet tussen staat, een eigen maat. Vervolgens heb je de keuze uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten. Het zijn allemaal stevige en luxe papiersoort met allemaal net een andere uitstraling. Zo weet jij zeker dat er een papiersoort tussen staat die bij jou en jouw waardecheque past! Als laatste kun je eventueel nog kiezen voor een extra afwerking in de vorm van een laminaat. Dit is niet mogelijk bij alle papiersoorten. Houd er rekening mee dat het laminaat niet goed beschrijfbaar is. Wil je achteraf nog iets op de waardecheque schrijven? Dan is het beter om niet voor een extra afwerking te kiezen.

Grote waardecheque maken

Heb je al een ontwerp gemaakt voor de waardecheque? Dan kun je deze eenvoudig uploaden bij je bestelling. Heb je niet de beschikking over professionele opmaakprogramma’s dan kun je aan de slag met onze gratis online ontwerptool. Je voegt je eigen foto’s, logo’s, teksten en afbeeldingen eenvoudig toe. Zo heb je in een handomdraai je eigen waardecheque gemaakt! De cheques worden volledig full colour gedrukt en kunnen met zowel een enkel- als dubbelzijdige bedrukking worden besteld.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00