Altijd gratis verzending
Nieuwjaarskaarten

Voordelig ongevouwen nieuwjaarskaarten drukken

De goedkoopste van Nederland!

Het is weer de tijd van het jaar! Kerst zit er net op en iedereen staat te springen om het nieuwe jaar knallend in te gaan. Voor de beste start van het nieuwe jaar heb jij natuurlijk nieuwjaarskaarten nodig. Met de ongevouwen nieuwjaarskaarten van Drukland.nl weet je zeker dat je goed zit! Met een breed assortiment aan formaten, materialen en afwerkingen, zorg jij ervoor dat de nieuwjaarskaarten perfect bij je passen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Waardecheque op papier

Ongevouwen nieuwjaarskaarten bestellen

Met onze ongevouwen nieuwjaarskaarten haal je hoge kwaliteit in huis. De beschikbare papiersoorten hebben stuk voor stuk een prachtige uitstraling en voelen stevig aan. Met de kaarten verstuur je in een handomdraai een persoonlijke boodschap naar al je relaties. Uiteraard heb je de vrijheid om te kiezen uit verschillende standaard formaten. Deze kunnen wij allemaal eventueel leveren met bijpassende enveloppen.

  • Luxe papiersoorten
  • Bijpassende enveloppen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel ongevouwen nieuwjaarskaarten

Ongevouwen nieuwjaarskaarten bedrukken

Bij Drukland.nl bedrukken wij nieuwjaarskaarten op twee verschillende manieren: Digitaal of offset. Een digitale bijvoorbeeld al je zakelijke relaties? Geen probleem! Onze offset gedrukte nieuwjaarskaarten zijn te bestellen tot wel 100.000 stuks. Naast het gemak van bestellen, verzorgen wij kosteloos de verzending. Bestellen in spoed? Ook dit kan bij Drukland.nl.

Ongevouwen nieuwjaarskaarten ontwerpen

Of je nu gevouwen of ongevouwen nieuwjaarskaarten bestelt, beiden voorzien wij graag van jouw ontwerp! Heb je al een ontwerp tot je beschikking? Dan kun je deze makkelijk uploaden in ons bestelproces. Met jouw ontwerp en onze drukpersen zorgen we voor de prachtigste nieuwjaarskaarten.

Ook als je geen kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor jouw nieuwjaarskaarten. In onze gratis online ontwerp tool kun je snel en eenvoudig een geheel eigen ontwerp vormgeven. Voeg afbeeldingen, achtergrond kleurtjes, teksten en/of vormen toe naar wens. Zo maak jij binnen enkele minuten je eigen ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00