Altijd gratis verzending
Nieuwjaarskaarten

Gevouwen nieuwjaarskaarten voordelig drukken

De goedkoopste van Nederland!

Maak de jaarwisseling nog specialer door jouw eigen gevouwen nieuwjaarskaarten te versturen! Bij Drukland.nl bestel je jouw nieuwjaarskaarten snel en eenvoudig. Deze zijn te verkrijgen op verschillende luxe papiersoorten en afwerkingen. Makkelijk in spoed te bestellen en met de mogelijkheid voor bijpassende enveloppen. Wij drukken wat jij nodig hebt !

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Waardecheque op papier

Gevouwen nieuwjaarskaarten met eigen ontwerp

Met de gevouwen nieuwjaarskaarten van Drukland.nl weet je zeker dat je knallend het nieuwe jaar in gaat! Met het versturen van een nieuwjaarskaartje laat je jouw dierbaren of zakenrelaties weten dat je aan ze denkt en doe je dat veelzeggende stapje extra. De gevouwen kaarten zijn met veel opties te bestellen. Denk hierbij aan verschillende formaten, materialen en afwerkingen. Hierdoor zal er altijd een combinatie zijn die goed bij je wensen aansluit. Met de bijbehorende enveloppen wordt het versturen van een nieuwjaarskaartje helemaal makkelijk. Deze kun je als optie mee bestellen.Het enige wat overblijft om te doen, is de kaartjes insteken en postzegels plakken.

  • Luxe papiersoorten
  • Bijpassende enveloppen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel gevouwen nieuwjaarskaarten

Gevouwen nieuwjaarskaarten bedrukken

Bij Drukland.nl bedrukken wij nieuwjaarskaarten op twee verschillende manieren: Digitaal of offset. Een digitale bijvoorbeeld al je zakelijke relaties? Geen probleem! Onze offset gedrukte nieuwjaarskaarten zijn te bestellen tot wel 100.000 stuks. Naast het gemak van bestellen, verzorgen wij kosteloos de verzending. Bestellen in spoed? Ook dit kan bij Drukland.nl.

Gevouwen nieuwjaarskaarten ontwerpen

Of je nu gevouwen of ongevouwen nieuwjaarskaarten bestelt, beiden voorzien wij graag van jouw ontwerp! Heb je al een ontwerp tot je beschikking? Dan kun je deze makkelijk uploaden in ons bestelproces. Met jouw ontwerp en onze drukpersen zorgen we voor de prachtigste nieuwjaarskaarten.

Ook als je geen kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor jouw nieuwjaarskaarten. In onze gratis online ontwerp tool kun je snel en eenvoudig een geheel eigen ontwerp vormgeven. Voeg afbeeldingen, achtergrond kleurtjes, teksten en/of vormen toe naar wens. Zo maak jij binnen enkele minuten je eigen ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00