Altijd gratis verzending
Flesetiketten

Bieretiketten maken en drukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij bieretiketten drukken met een eigen ontwerp? Bij Drukland.nl bestel je deze snel, eenvoudig en goedkoop. Altijd de beste kwaliteit, full colour gedrukt en passend voor alle gangbare bierflesjes. Geef jouw eigen gebrouwen biertjes een gezicht met de professioneel gedrukte bieretiketten van Drukland.nl.

Lees meer


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bieretiketten maken

Bieretiketten bedrukken

Een eigen gebrouwen biertje kan niet zonder een uniek bieretiket! Bij Drukland.nl maken wij deze op het luxe Alinea Blanc. Altijd bedrukt met jouw eigen ontwerp en geleverd op rol. Of het nu voor de biertjes bij jou thuis is of dat je het grootser aanpakt, één ding is zeker: met de bieretiketten van Drukland.nl spring je gegarandeerd in het oog.

  • Keuze uit verschillende formaten
  • Volledig full colour bedrukt
  • Gedrukt op het luxe Alinea blanc

Bestel bieretiketten

Je eigen bieretiketten drukken bij Drukland.nl

Laat je bieretiketten snel en voordelig drukken bij Drukland.nl. Vanuit onze eigen productie wordt je ontwerp professioneel geprint. Het materiaal dat gebruikt wordt is ‘Alinea Blanc’, dat speciaal gemaakt is om als flesetiket te gebruiken. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat jouw bierflesje er nog professioneler uitziet en het jouw bier naar een nog hoger niveau tilt. Door de klevende achterzijde zijn de bieretiketten direct te gebruiken en te plakken. Hier hoef je dus niks extra’s voor te doen, zoals bij veel andere materialen wel het geval is. Begin met plakken en maak van een anoniem biertje, een biertje dat van jou is!

Bieretiket maken met eigen ontwerp

De laatste jaren is het aantal kleinere brouwerijen en huisbrouwerijen explosief gestegen. Maak ook jij je eigen biertjes? Of het nu voor thuisgebruik is of dat je het groter aanpakt en ook in winkels ligt, een mooi bieretiket mag in geen geval ontbreken. Bij de bieretiketten van Drukland.nl bepaal je helemaal zelf wat er gedrukt wordt. Houdt goed in de gaten dat het drukken van etiketten op drank en voedsel met een aantal regels komt. Denk hierbij aan het noemen van alle ingrediënten die gebruikt zijn, maar ook bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum die goed zichtbaar moet zijn op de bieretiketten.

Bieretiketten op maat

Er zijn verschillende soorten flesjes die je kan gebruiken voor je eigen gebrouwen biertje. Dit is waarom er verschillende vormen en maten zijn waar je uit kunt kiezen. Zo laat je altijd bieretiketten drukken die bij jouw specifieke fles passen. Het populairste formaat is 6 x 8 cm en is geschikt voor het standaard bierflesje. Wil je een ander bieretiket of maak je gebruik van een ander type fles? Dan nog voldoende andere formaten die ongetwijfeld ook zullen passen.

label dispenser

Geleverd op rol

Je ontvangt de bedrukte bieretiketten bij Drukland.nl op een rol. Handig, want zo blijft het drukwerk goed beschermd en is het eenvoudig op te bergen. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Dan bestelt ook direct een bijpassende dispenser mee. Hoeveel bieretiketten er op één rol komen is afhankelijk van onder ander het gekozen formaat. De kern van de rol is in alle gevallen 76 mm.

Er zijn daarnaast verschillende rolafwikkelingen waar je voor kunt kiezen. Hieronder zie je de opties voor de bieretiketten:

rolafwikkeling a
rolafwikkeling b
rolafwikkeling c
rolafwikkeling d

Je eigen ontwerp voor bieretiketten maken

Wij drukken de bieretiketten altijd volledig op basis van het ontwerp dat jij gemaakt hebt. Er zijn verschillende manieren om dit drukbestand bij ons aan te leveren. Als eerste is er een kant-en-klaar bestand. Aan de hand van de werktekening kun je in een extern ontwerpprogramma aan de slag. Denk hierbij aan programma’s als InDesign en Illustrator. Het PDF-bestand upload je vervolgens tijdens het bestellen.

Heb je nog geen drukklaar bestand? In onze gratis online ontwerptool kun je zelf losse onderdelen, zoals foto’s, logo’s en teksten toevoegen. Zo kun je, ook zonder grafische kennis, je eigen bieretiketten maken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00