Altijd gratis verzending
A1 stoepbord

A1 stoepbord kopen

De goedkoopste van Nederland!

Wil je posters van jouw product, dienst of boodschap laten opvallen? Met een A1 stoepbord van Drukland.nl zien alle voorbijgangers geheid jouw posters. Kies uit 3 soorten borden: een stoepbord met standaard, watertank of een klapbord. Met een standaard snelle levertijd van maar 3 werkdagen hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe stoepborden.

Lees meer

Bestel ook direct jouw A1 posters voor het stoepbord.


Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
A1 stoepbord

Goedkoop A1 stoepbord bestellen

Zoek je een manier om winkeliers te attenderen op een mooie actie? Wil je jouw evenement aankondigen of gewoon laten zien wat voor product of dienst je verkoopt? Een A1 stoepbord met posters is perfect om jouw boodschap op te laten vallen. Al onze A1 stoepborden bieden ruimte aan maar liefst 2 posters. Ga je voor een stoepbord met standaard, met een watertank of een klassiek klapbord? Je bestelt ze allemaal voordelig bij Drukland.nl!

  • Met standaard, watertank of klapbord
  • Spat- of 100% waterdicht
  • Snelle levertijd van 3 werkdagen

Bestel A1 stoepborden

Afmeting A1 stoepbord

In een A1 stoepbord passen posters van A1 formaat (59,4 x 84 cm). Het formaat van het stoepbord is afhankelijk van het gekozen model stoepbord. Bestel je een standaard of watertank stoepbord? Dan heeft het A1 stoepbord een afmeting van 67,1 x 91,8 cm. Rondom valt 3 mm van de poster in de lijst. Dit kleine gedeelte is dus niet zichtbaar.

Het A1 klapbord is iets kleiner dan het standaard en watertank stoepbord, namelijk 63,9 x 88,6 cm. Het zichtformaat bij dit stoepbord is ook iets kleiner: rondom valt 1 cm van de poster in de lijst.

Modellen A1 stoepbord

Zoals hierboven al snel genoemd, heb je bij Drukland.nl de keuze uit 3 verschillende stoepborden op A1 formaat. Als eerste het stoepbord met standaard. Dit model bestaat uit een kliklijst welke door middel van 2 grote veren is bevestigd aan een stalen frame. Dankzij de veren beweegt het bord mee in de wind. Het tweede model is een stoepbord met watertank. Door de watertank te vullen met water zorg je ervoor dat het bord goed blijft staan. Om het bord goed te kunnen verplaatsen zitten er onder de watertank 2 wieltjes. Het derde en laatste model is een klapbord. De naam verraadt het al: dit stoepbord klap je uit en zet je op deze manier stevig neer.

Het standaard en watertank stoepbord zijn 100% waterdicht. Deze modellen kun je dus gerust in regen buiten laten staan! Het klapbord is spatwaterdicht. We raden aan om alle stoepborden bij harde wind binnen te halen.

Alle stoepbord formaten

Bij Drukland.nl bestel je verschillende formaten stoepborden. Hieronder zie je alle beschikbare formaten en modellen stoepborden.

Watertank stoepbord Klapbord stoepbord
A0 stoepbord
A1 stoepbord
A2 stoepbord
B1 stoepbord
B2 stoepbord

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00