affiche maken

Affiche maken

Of je nu een evenement organiseert, op een beurs staat of affiches nodig hebt voor een verkiezingscampagne… bij Drukland.nl kun je affiches gemakkelijk maken! Zo kun je een uniek affiche maken op abri formaat voor de aankondiging van een festival, maar denk ook eens aan een A4 affiche voor de aankondiging van het volgende feestje op de vereniging. Één ding is zeker, je zelf gemaakte affiches leiden gegarandeerd tot volle zalen!

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel affiches »

Affiches maken in diverse formaten en afwerkingen

Bij Drukland.nl kun je kiezen uit verschillende formaten. Zo zijn er de levensgrote abri exemplaren, de welbekende A4 affiches en alles wat daar tussenin zit. Al onze affiches kunnen worden afgedrukt op verschillende papiersoorten. Enkele tips:

  • 115 grams blueback papier helpt tegen het doorschijnen van de poster.
  • 135 grams glans mc papier heeft een glanzende coating voor net dat beetje extra.

Ga nu zelf aan de slag met onze online ontwerptool en ontwerp helemaal zelf affiches. Voeg gemakkelijk afbeeldingen (zoals logo's) en tekst (je bedrijfsnaam bijvoorbeeld) gemakkelijk toe te voegen aan het ontwerp.

Zelf al een affiche ontwerp?

Ook als je al aan de slag bent gegaan kunnen wij je affiches drukken. Maak zelf de keuze voor het formaat en de afwerking, upload je eigen ontwerp en voilà, bestellen maar! Zowel kleine als grote oplages affiches kun je bij ons bestellen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00