A6 kaarten maken

afmetingen enveloppen

Het meest bekende formaat van kaarten is toch wel het A6 formaat. Deze kaarten hebben een afmeting van 10,5 x 14,8 cm. De snelle rekenaars onder ons zien al dat dit de helft is van een kaart op A5 formaat. Je bestelt bij Drukland.nl snel en voordelig al jouw A6 kaarten. Van entreekaarten en van compliment cards tot flyers, we hebben het allemaal.


A6 kaarten met eigen ontwerp bestellen

Het mooie van A6 kaarten bestellen bij Drukland.nl is dat we ze altijd bedrukken met jouw eigen ontwerp. Het aanleveren van een drukbestand is erg gemakkelijk. Je hoeft niet eens verstand te hebben van drukwerk! Indien je nog geen bestand hebt gemaakt, kun je aan de slag in onze ontwerptool. Je kunt in de ontwerptool foto’s, logo’s en teksten aanleveren en op de A6 kaart plaatsen. Binnen een handomdraai ben je klaar met jouw drukbestand. Werk je liever in een eigen ontwerpprogramma? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klaar ontwerp aanleveren via onze uploadtool.

A6 kaarten drukken

Je vindt bij Drukland.nl verschillende soorten A6 kaarten. Wanneer je denkt aan een A6 kaart, denk je misschien direct aan ansichtkaarten. Deze kaarten zijn geschikt voor veel doeleinden. Verstuur een gepersonaliseerde kaart als bedankje, als vakantiegroet of als uitnodiging. Jij bepaalt! Verstuur de A6 ansichtkaarten in een bijpassende A6 envelop.

Op zoek naar promotiemateriaal op A6 formaat? Kies dan voor onze A6 flyers. Je bestelt bij Drukland.nl flyers op maar liefst 25 papiersoorten. De perfecte flyer zit er geheid voor je tussen! Deel de flyers uit, gebruik ze als inleg bij een verpakking of hang ze op. Het kan allemaal.

Kaarten nodig voor jouw evenement, beurs of voorstelling? Bij Drukland.nl bestel je ook voordelig jouw tickets. Om de echtheid van de kaarten te kunnen controleren, kun je ervoor kiezen om de tickets te voorzien van bijvoorbeeld een unieke nummering.


Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

  • Goedkoper bij kleine oplages
  • Geproduceerd met HP Indigo's
  • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

  • Geschikt voor grote oplages
  • Gedrukt met de beste persen van Komori
  • De allerbeste kwaliteit

Ruime keuze in papiersoorten

Of je jouw drukwerk nou wilt laten drukken op recyclingpapier, mat of glanzend papier: wij hebben het allemaal. Van zwaar 350 grams papier tot licht 80 grams papier, de keuze is reuze. Er is 1 groot onderscheid te maken tussen de verschillende papiersoorten en dat is of het materiaal gestreken of ongestreken is.

  • Gestreken papier is glad en kan zowel een glanzende als matte uitstraling hebben. Je herkent gestreken papier bij ons aan de letters ‘mc’. Deze letters staan voor machine coated. Ons mc papier is maar liefst 3 keer gestreken.
  • Bij ongestreken papier zijn de papiervezels voelbaar. Hierdoor voelt het materiaal ruw aan. Doordat het papier ongestreken is, is het goed beschrijfbaar. Als je op zoek bent naar een natuurlijke of milieuvriendelijke uitstraling kun je het beste voor ongestreken papier kiezen.

Goed om te weten: het grootste gedeelte van onze klanten bestelt gestreken papier. Daarnaast is offset recyclingpapier ongestreken, terwijl digitaal recyclingpapier gestreken is. Je vindt in onderstaand overzicht al onze papiersoorten terug:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
90 grams
100 grams
120 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00