Altijd gratis verzending
Deurstickers

Deurstickers: originele designs

De goedkoopste van Nederland!

Zijn jouw deuren thuis, of op kantoor, toe aan een nieuw uiterlijk? Met de mooie deurstickers van Drukland.nl kun je jouw deuren helemaal naar jouw wens opfleuren. Je hebt de keuze uit tal van ontwerpen! Een oude houten deur, industriële look, kleurrijk patroon of wil je de kinderkamer voorzien van een vrolijke prent? Kies snel de mooiste deursticker voor jouw saaie deur!

Lees meer

Liever een eigen foto op je deur? Dat kan natuurlijk ook!


Kies een deursticker thema:

Kies een ontwerp deursticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
deurstickers

Stickers voor je deuren

Deuren zijn vaak maar een onopvallend onderdeel van je huis. Fleur ze op met een mooie deursticker! De stickers van Drukland.nl zijn hier uitermate geschikt voor. Stevige deursticker met een prachtig ontwerp, snel en voordelig besteld!

  • Keuze uit standaard maten of eigen maat
  • Mat of glans laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel deurstickers

Deursticker bestellen

Wil je de deur van de kinderkamer voorzien van een vrolijk design? Of wil je de deur van de vergaderruimte voorzien van een mooie natuurfoto, om zo de concentratie te verhogen? Drukland.nl heeft verschillende ontwerpen beschikbaar voor deurstickers!

Je hebt de keuze uit diverse standaard formaten. Op deze manier weet je zeker dat jouw deursticker past! Is de sticker toch iets te groot? De sticker is gemakkelijk op maat te snijden.

Deursticker plakken

Het plakken van de deursticker hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, ondanks het grote formaat. Drukland.nl heeft een aantal tips op een rijtje gezet. Met deze tips wordt het plakken van de deursticker erg gemakkelijk en kun jij optimaal genieten van jouw nieuwe deur!

  • Demonteer het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en droog.
  • Werk bij het plakken van de sticker altijd van boven naar beneden. Haal niet in één keer de gehele backing van de sticker af maar werk in kleine stapjes. Maak ongeveer 10-15 cm van de backing los.
  • Zorg ervoor dat de deursticker goed gepositioneerd is voor de gehele deur. Heb je een standaard formaat besteld? Dan is de sticker aan alle zijdes 2 cm groter dan de deur. Hierdoor maakt het minder uit wanneer de sticker ietwat scheef geplakt wordt. Deze overlap is straks eenvoudig te verwijderen. Pas wanneer de positie van de sticker helemaal naar wens is, kun je het bovenste gedeelte voorzichtig op de deur plakken. Wrijf de sticker goed glad met de meegeleverde rakel.
  • Werk vervolgens de gehele sticker af. Voor het mooiste resultaat blijf je in kleine stapjes werken van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Toch een plooi of luchtbel onder de sticker? Trek de deursticker voorzichtig een gedeelte los en plak deze opnieuw.
  • Op de plek van het slot kun je een uitsparing snijden in de sticker. Strijk vervolgens de sticker goed glad rondom het slot.
  • Als de sticker volledig is geplaatst kun je de overtollige randjes weghalen. Dit gaat het beste met een scherp mesje.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00