Altijd gratis verzending
Blind ophangsysteem

Plexiglas met blind ophangframe

De goedkoopste van Nederland!

Je mooiste foto op plexiglas afdrukken? Drukland.nl maakt het voor iedereen eenvoudig om bedrukt plexiglas te bestellen. Een familieportret of logo van je bedrijf, alles kan! Bestel jouw glasplaat nu ook met een blind ophangsysteem. Hiermee hang je jouw plexiglas eenvoudig aan de wand zonder dat het ophangframe zichtbaar is! Beschikbaar in eigen maat en snel in huis.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuinborden

Foto op glas met blind ophangsysteem bedrukken

Altijd al iets met jouw meest speciale foto’s willen doen? Denk er dan eens aan om deze te bedrukken op plexiglas. Een foto op plexiglas is een ware eyecatcher en zal je vast en zeker versteld doen staan. Upload eenvoudig en snel je eigen foto en voor je het weet hangt er met jouw plexiglas foto een echte blikvanger in je woonkamer. Helemaal perfect in combinatie met een blind ophangsysteem. Dit frame bevestig je aan de achterzijde en komt hierdoor een beetje van de muur af, waardoor je een prachtig schaduweffect creëert.

  • Inclusief blind ophangsysteem
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel plexiglas met blind ophangframe

Plexiglas bedrukken

In combinatie met een blind ophangframe bieden wij een bedrukking 4/0 enkelzijdig full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt op de achterzijde een blockout folie aangebracht. Naast witte onderdelen die je hierbij wel ziet, spreken de kleuren ook meer. De zwarte achterzijde zal niet lichtdoorlatend zijn, dus ook het blind ophangsysteem is niet te zien. Het plexiglas heeft een dikte van 5mm. Omdat de bedrukking achter het plexiglas komt zal jouw foto echt goed opvallen!


plexiglas met blind ophangsyteem bestellen

Blind ophangsysteem van aluminium

Met het blind ophangsysteem van Drukland.nl hang je gemakkelijk verschillende soorten plaatmaterialen op. Doordat het frame een dikte heeft van 8 millimeter komt de plaat een beetje van de muur af te staan. Hierdoor zul je het frame niet zien en wordt er tegelijkertijd een mooi schaduweffect gecreëerd.

Foto op glas blind ophangen

Bij het ophangsysteem sturen wij bijbehorende hoeken mee. De hoekjes zorgen voor extra stevigheid en draagkracht van het frame. Daarnaast zijn deze handige hoekjes voorzien van ribbels, waarmee je tot 6 millimeter kunt corrigeren en er gemakkelijk voor kunt zorgen dat alles waterpas hangt. De hoekjes zijn zelfs zelfs voorzien van hulplijntjes, zodat je precies weet waar de boorgaten geplaatst mogen worden. Naast de hoekjes wordt er een alcohol schoonmaakdoekje met het frame geleverd en natuurlijk een heldere instructie voor montage.

Goed om te weten: Als je een ophangsysteem in combinatie met dibond, forex of plexiglas bestelt, dan wordt het ophangsysteem 10 centimeter rondom geleverd. Bijvoorbeeld, een plexiglas van 100 x 100 centimeter wordt geleverd met een ophangframe van 80 x 80 centimeter.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00