Altijd gratis verzending
Display- en beurspanelen

Losse paneelhouders bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope losse paneelhouders nodig? Drukland.nl maakt losse paneelhouders bedrukken eenvoudig. Met of zonder afwerking, voor iedereen.

Lees meer


Kies het soort paneelhouder:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
losse-paneelhouders

Goedkoop losse paneelhouders bestellen

Bij Drukland.nl bestel je losse paneelhouders eenvoudig en snel. Met onze losse paneelhouders blijven je panelen stevig staan. Gemaakt van staal en daardoor zeer sterk. Het beurspaneel schuift aan de onderkant 9 cm in de voeten. Wees hier bedachtzaam op in je ontwerp. De afbeelding staat uiteindelijk 11 cm van de grond, de totale hoogte is 206 cm.

  • Zeer stevig
  • Gemaakt van aluminium
  • Voeten van 15 cm in de breedte

Bestel beurs- en displaypanelen

Losse paneelhouders

Heb je nog panelen liggen, maar geen paneelhouder? Drukland.nl denkt graag met je mee. Bestel daarom losse paneelhouders en je beurspaneel is compleet. Inclusief comfortabele draagtas, handig voor als je op de beurs staat!Paneelhouders materiaal

We leveren per beurspaneel standaard 2 stijlvolle aluminium voeten. Uiteraard zit er een handige draagtas bij deze voeten.Paneelhouders voet

Wij leveren aluminium voeten van 15 en 30 cm breed.Paneelhouders onderkant

Het beurspaneel schuift aan de onderkant 9 cm in de voeten. Houd hier rekening mee in je ontwerp. De afbeelding staat uiteindelijk 11 cm van de grond, de totale hoogte is 206 cm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00