Altijd gratis verzending
Fotobehang

Fotobehang printen

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop fotobehang nodig? Drukland.nl maakt fotobehang printen eenvoudig. Op paperback of Walltex voor iedereen.

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Fotobehang

Goedkoop fotobehang printen

Laat je kamer helemaal tot leven komen met een levensgrote foto geprint op het beste fotobehang. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen maken wij gebruik van alleen de beste materialen en machines. Jij levert de foto aan die je wilt laten drukken en wij zorgen voor de juiste print!

  • Keuze uit 2 materialen
  • Voer zelf een formaat in
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel fotobehang

Materiaal met lichte structuur

Bij Drukland.nl heb je de keuze uit 2 verschillende materiaalsoorten: 300 grams paperback behang of 320 grams Walltex behang. Het paperback behang heeft een zand/dust structuur. Het Walltex behang heeft een volledige dichte structuur en is dus glad. Beide materialen hebben een B1-certificaat en zijn daarmee brandvertragend.

Bestand goed aanleveren

Om ervoor te zorgen dat jij het juiste behang geleverd krijgt, is het op de juiste manier aanleveren van het drukbestand erg belangrijk. Tel voor het drukbestand 5 centimeter rondom op bij het formaat dat je besteld hebt. Voorbeeld: je bestelt behang met het formaat van 250 x 250 cm. Tel hierbij de 5 cm rondom op en je komt op een bestand uit met het formaat van 260 x 260 cm. De buitenste 5 cm zijn marge en zullen dus grotendeels weggesneden worden. Plaats hier dan ook geen belangrijke gegevens, maar laat je ontwerp hier wel in door lopen.

Bij het paperback behang zorgen wij ervoor dat het bestand wordt opgedeeld in verschillende banen met een overlap. Op die manier sluiten de verschillende banen naadloos op elkaar aan voor het mooiste eindresultaat. De banen hebben een maximale breedte van 125 centimeter. Het Walltex behang bestaat uit één geheel, met een maximale breedte van 310 centimeter en lengte tot maar liefst 50 meter.

Om je op weg te helpen met het behangen sturen wij standaard bij iedere bestelling van behang een aantal tips mee. Drukland.nl is enkel verantwoordelijk voor het correct printen op het bestelde materiaal en niet over het uiteindelijke resultaat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00