Altijd gratis verzending
Foto op goud

Foto op goud bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Jouw foto’s of ontwerpen afdrukken op de mooiste materialen doe je natuurlijk bij Drukland.nl! Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is ons dibond brushed goud zeker een gouden optie. Dit materiaal wordt gemaakt van stevig aluminium en heeft een geborstelde gouden uitstraling. De bedrukking wordt rechtstreeks op de plaat voorzien voor een schitterend resultaat. Makkelijk besteld én snel in huis!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Dibond

Dibond goud maken en bestellen

Dibond brushed goud is het perfecte materiaal voor het maken van hoogwaardige prints met een luxe gouden uitstraling. Dit bedrukbare plaatmateriaal heeft een schitterende gouden afwerking waardoor jouw afdrukken zullen opvallen tussen de rest. Met een full colour bedrukking kun je prachtige prints maken die zeker indruk zullen maken.

  • Goudkleurig plaatmateriaal
  • In eigen maat of contour te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel dibond brushed goud

Naast de goudkleurige variant, vind je bij Drukland.nl nog meer soorten dibond

Goud dibond goedkoop bestellen

Van unieke geschenken tot wooninrichting en marketingprojecten, het dibond brushed goud van Drukland.nl is het perfecte materiaal voor iedereen die een extra vleugje luxe wil toevoegen aan elk drukwerk project. Het is een plaatmateriaal dat wordt gemaakt van bedrukbaar aluminium. Deze aluminium toplaag heeft een gouden geborstelde uitstraling. De kern wordt gemaakt van stevig kunststof polyethyleen. Met een dikte van 3 mm is het een sterk, maar toch licht plaatmateriaal. De bedrukking verzorgen wij volledig aflopend en in enkelzijdig full colour, gedrukt met de beste flatbed printers. Wij drukken rechtstreeks op de aluminium toplaag voor het mooiste eindresultaat.

Goed om te weten: Wit is geen drukkleur in een full colour bedrukking. Alles wat wit is in je ontwerp zal daarom de kleur krijgen van het plaatmateriaal in het eindresultaat. Hierbij krijgt alles wat wit is in het ontwerp dus een gouden uitstraling.

Je eigen ontwerp maken

Bij Drukland.nl heb je verschillende mogelijkheden om een drukbestand aan te leveren. Heb je al een drukbestand tot je beschikking? Zorg er dan voor dat deze voldoet aan onze aanleverspecificaties. Het drukbestand kun je eenvoudig uploaden bij het plaatsen van de bestelling.


Waar plaats jij je plaat?

Wil je het paneel aan de muur, het plafond of op een raam bevestigen? Hieronder lees je alles over de opties die je kan kiezen na het selecteren van een prijs en levertijd.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je het glas zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het dibond geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Ophangplaten

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kan je gemakkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur. Je kan kiezen uit verschillende formaten ophangplaten.Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Wil je er zeker van zijn dat de juiste ophangplaat voor de foto op dibond brushed goud wordt besteld? Door het gewicht van de foto op dibond te berekenen weet je al snel welke ophangplaat jij nodig bent. Het gewicht van de foto op dibond kan gemakkelijk berekend worden aan de hand van de volgende formule: breedte (m) x hoogte (m) x gewicht (kg/m2).

Blind ophangsysteem

Blind ophangsysteem

Wil je voor een luxe manier van ophangen gaan? Kies dan voor het blind ophangsysteem! Het 8 millimeter aluminium frame kan eenvoudig aan de achterzijde van het dibond brushed goud bevestigd worden, hierdoor is het frame niet aan de voorzijde te zien. Dat zal een luxe uitstraling geven, waardoor de foto als het ware zal zweven aan de muur. Bestel hier een foto op dibond in combinatie met een blind ophangsysteem.

 

0 producten € 0,00