Altijd gratis verzending
Behangrand

Behangrand maken en bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Op een voordelige manier jouw muren net dat beetje extra geven? Bestel bij Drukland.nl jouw eigen behangrand. De behangstrook wordt gedrukt op Walltex behang voor het mooiste resultaat. Upload je favoriete foto of uniek patroon en fleur de kinderkamer, babykamer of woonkamer op met een prachtige sierrand. Persoonlijker kan niet!

Lees meer

Ben je op zoek naar een cirkel van behang? Neem dan een kijkje bij onze behangcirkels.


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
behangrand

Behangrand eigen ontwerp

Jouw eigen ontwerp behangrand is een makkelijke en eenvoudig manier om jouw woonkamer, kantoor of kinderkamer een make-over te geven. Ga je voor een originele quote uit jouw favoriete liedje, een eigen patroon of een prachtige foto? Een sierrand met vlinders, hartjes of dolfijnen voor de babykamer? Je levert jouw eigen bestand aan. Alles is mogelijk! Wij drukken jouw design haarscherp op Walltex behang.

  • Bestel jouw eigen ontwerp
  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel behangrand

Goedkoop sierrand bestellen

Behangranden zijn een perfecte manier om de muren in jouw huis of bedrijf aan te pakken. Ga je voor één sierrand of maak je een combinatie van meerdere behangstroken? Plak je ze horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal? Of je nou een klein gedeelte van de muur wilt behangen of de volledige breedte van de muur: bij Drukland.nl kun je jouw eigen formaat ingeven. De behangrand kan tot wel 10 meter lang gedrukt worden. Het Walltex behang wordt altijd in 1 stuk geleverd. Zo wordt het plakken nog eenvoudiger.

Behangstrook bevestigen

Drukland.nl heeft een aantal tips voor je om het plakken van de behangrand zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun jij binnen weinig tijd genieten van jouw versierde muren!

  • Maak de ondergrond goed schoon en droog. Niet zeker of je de muur moet voorzien van een voorlijm? Controleer dit eenvoudig door een natte spons tegen de muur te drukken. Neemt de muur veel vocht op? Gebruik dan voorlijm. Als de muur geen water opneemt en het water naar beneden loopt, is voorlijm niet nodig.
  • Gebruik een potlood om de locatie van de behangrand af te tekenen.
  • Plaats de behangrand op de muur.
  • Als de gehele behangrand naar wens op de muur zit, kun je met een licht vochtige doek de overtollige lijmresten verwijderen. Laat de rand nog even drogen en geniet van je nieuwe muur!

Drukland.nl is alleen verantwoordelijk voor het printen van de behangstrook, niet voor het bevestigen op de muur.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00