A5 folder

A5 folder drukken

Wil je een A5 folder laten drukken? De meest bestelde variant is een A4 naar A5 gevouwen staande folder, waarbij je een verticaal (staand) ontwerp aanlevert. Het gesloten formaat van deze folder is A5 (148 x 210 mm) en geopend A4 (297 x 210 mm) met een vouw over de lange zijde. Wanneer je kiest voor een liggende A5 folder, dan komt de vouw over de korte zijde.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • In kleine en grote oplage te bestellen
Bestel A5 folders »

A5 folder in grote oplage

In een oplage vanaf 250 stuks worden de folders extra voordelig offset gedrukt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende papiersoorten. Voor een simpele folder hoef je eigenlijk alleen te kiezen tussen mat of glanzend. Het 250 grams papier voelt lekker stevig aan, ter vergelijking: één A4 gevouwen naar A5 folder op 250 grams papier weegt 15,6 gram (afgerond op één decimaal), op 170 grams is dit respectievelijk 10,6 gram. Dat verschil is natuurlijk duidelijk te voelen.

Kleine oplage (digitaal)

We bieden A5 folders ook aan in een kleine oplage via digitale druk. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende papiersoorten en eventueel kiezen voor een spoedlevering. Als je hiervan gebruik wilt maken, is het belangrijk dat je bestand aan de aanleverspecificaties voldoet zodat deze direct goedgekeurd kan worden.

Aanleveren bestand

Het bestand voor de A5 folder moet zijn opgemaakt in full color (CMYK) en zoals gezegd voldoen aan een aantal voorwaarden. Heb je geen idee of je bestand drukklaar is opgemaakt? Kies dan voor onze uitgebreide bestandscontrole en ons dtp-team checkt je bestand op een groot aantal technische punten!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00