Drukwerk personaliseren

Op zoek naar gepersonaliseerde flyers, folders of ander drukwerk? Bij ons bestel je makkelijk en snel verschillende producten voorzien van een personalisatie. Let op: drukwerk personaliseren neemt extra tijd in beslag. Wij rekenen hiervoor 2-3 werkdagen extra bovenop de standaard levertijden.

Welk drukwerk is te personaliseren?

De meeste producten kunnen wij in lage oplage (digitaal drukwerk) personaliseren. Denk aan ansichtkaarten, briefpapier, deurhangers, entreekaarten, flyers en folders. Wil je drukwerk met een hoge oplage (offset drukwerk) personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Drukwerk personaliseren

Welke gegevens wij op jouw gepersonaliseerde bestelling drukken, is helemaal aan jou. Zo kunnen we contactgegevens toevoegen, maar ook bijvoorbeeld je drukwerk voorzien van verschillende teksten per doelgroep. Let op: een personalisatie kan alleen gerealiseerd worden met een Excel-bestand.

Excel-bestand met personalisatiegegevens

Een Excel-bestand bestaat uit kolommen. Wij zien elke kolom als een afzonderlijk tekstveld in het ontwerp. Dit betekent dat als je Excel-bestand uit 2 kolommen bestaat, wij 2 tekstvelden toevoegen op het drukwerk. Jouw Excel-bestand dient uit minimaal 1 kolom te bestaan.

QR code en andere codes op jouw drukwerk

Om de unieke codes op het drukwerk te kunnen genereren, hebben wij een Excel bestand nodig. In dit Excel-bestand met personalisatiegegevens plaats je de informatie voor de barcodes of QR code in een aparte kolom. Voor de QR codes kan dit bijvoorbeeld een URL of andere gegevens zoals een tekst of nummer zijn.

Meer over QR codes op drukwerk

Bestanden aanleveren

Als je jouw bestelling in de winkelwagen heeft geplaatst, vragen wij je de bestanden aan te leveren. Het drukbestand (zonder personalisatie), opgemaakt volgens de werktekening, kun je eenvoudig via de website aanleveren. De overige bestanden ontvangen we graag per mail. Let op: vermeld in de onderwerpregel altijd je ordernummer. Bestanden die wij per mail dienen te ontvangen:

  • een voorbeeld van het drukbestand met personalisatiegegevens
  • een Excel-bestand met de personalisatiegegevens, opgeslagen als .csv
  • eventueel codes als losse afbeeldingen, opgeslagen als .png, .jpg of .pdf
  • eventueel fonts die gebruikt mogen worden

Gepersonaliseerd drukwerk verzenden

Gepersonaliseerd drukwerk kunnen wij op 2 manieren verzenden. We verzenden het naar het opgegeven bezorgadres of rechtstreeks naar alle ontvangers. Als we het drukwerk naar verschillende adressen mogen verzenden, mag je hiervoor contact met ons opnemen. Jij bepaalt namelijk met welk vervoersbedrijf wij jouw drukwerk mogen verzenden. Daarnaast kunnen we dan ook meteen een offerte opstellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00