Foamboard

Wat kun je met foamboard?

Scoren met je huisstijlpresentatie of tijdens die spannende pitch? Zet dan eens foamboard in. Het materiaal is superlicht en de mogelijkheden zijn eindeloos. Check snel dit blog en ontdek hoe jij de blits maakt!

Wat is foamboard?

Foamboard, ook wel schuim genoemd, is een superlicht materiaal wat handig te gebruiken is op beurzen of tijdens presentaties. Dit materiaal hebben we in een dikte van 5 en 10 mm en is zowel onbedrukt als bedrukt te bestellen. Ideaal! Omdat we met onze UV flatbed printer altijd direct op de plaat printen, geeft dit het beste resultaat voor jarenlang plezier.

Wat kan ik allemaal met foam?

Maar wat kun je nu allemaal met foamboard? Omdat foam erg licht is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je het inzetten voor zakelijk gebruik, thuis of het onderwijs. Als je een huisstijlpresentatie geeft zou je het logo bijvoorbeeld kunnen presenteren op foam. Dit materiaal geeft namelijk een groot oppervlak om je eigen ontwerp het podium te geven dat het verdient. Dat wordt scoren bij de docent of tijdens je spannende pitch!

Creatief met foam

Je kunt nog een stapje verder gaan. Het voordeel aan foamboard is dat je het in elke maat of contour kunt bestellen. Heb je een gaaf ontwerp in een bijzondere vorm, dan bestel je deze heel eenvoudig op onze site. Denk aan vormen als een boom, schaap of zelfs de Eiffeltoren. Alles is mogelijk! We snijden jouw bestelling al op vorm voor je. Het enige dat jij nog hoeft te doen is thuis jouw vorm in elkaar zetten. Gauw aan de slag dus voor een gaaf ontwerp!

Weten wat je allemaal met het plaatmateriaal dibond kunt doen? Lees dan ook eens dit blog!


Creatief met foam

Tags: drukwerk, foamboard, plaatmateriaal, foam

16-10-2017
 
 

Reacties