Altijd gratis verzending
Brochures

Grote oplage brochures drukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope grote oplage brochures nodig? Bij Drukland.nl is het eenvoudig om brochures te drukken.

Lees meer


brochures

Goedkope grote oplage brochures drukken

Grote oplages magazines of brochures drukken doe je voordelig en snel bij Drukland.nl! De grote oplage brochures zijn te bestellen vanaf 60 pagina’s met een minimale afname van 250 stuks. Verder is er een ruime keuze uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Zo is er voor eenieder wat wils. Zie voor een lager aantal ook onze kleine oplage brochures.

  • Tot 10.000 stuks te bestellen
  • Geniet of met gelijmde rug
  • Vele papiersoorten

Bestel grote oplage brochures

Verschillende brochure bindingen

Van alle brochures die bij Drukland.nl worden besteld is het in de rug nieten de meest populaire manier van binden. Je kunt ook voor een gelijmde rug kiezen, we hebben overal de juiste machines voor. Hierbij een overzicht van onze verschillende brochure bindingen.

Geniete brochureIn de rug geniet
Grote oplage
Brochure met gelijmde rugGelijmde rug
Grote oplage

Papiersoorten

Van het populaire 100 en 135 grams materiaal, tot een nog zwaardere kwaliteit 170 grams materiaal, we hebben alle papiersoorten in huis. Hierbij een overzicht van de verschillende papiersoorten waar je uit kan kiezen.

Papier FSC
Lasergeshikt bankpost


Mat mcGlans mcLuxe afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Drukland.nl kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Geeft een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Geeft een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00