C4 enveloppen

C4 enveloppen drukken

Een C4 envelop is een staande A4 envelop. Hierdoor hoef je A4 papier niet te vouwen, wat zorgt voor een extra verzorgde uitstraling van je zakelijke correspondentie. De C4 envelop (22,9 x 32,4 cm) is ruimer dan de EA4 variant (22 x 31,2 cm) en daardoor beter geschikt voor grotere poststukken zoals contracten. De enveloppen zijn vervaardigd uit extra stevig 120 grams houtvrij offset papier. Deze matte papiersoort is licht geruwd, waardoor je erop kunt schrijven, printen en stempelen zonder te vlekken.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Met of zonder venster
C4 enveloppen bestellen »

Met of zonder venster

Je kunt kiezen voor een C4 envelop met of zonder venster. Ga je voor een venster, dan heb je hierbij de keuze uit links of rechts bovenin. Houd in je ontwerp rekening met een marge rondom het venster. Hetzelfde geldt voor een marge van 10 mm aan de lnkerkant van de enveloppen, in verband met de klemmen waarmee de enveloppen op hun plaats worden gehouden tijdens het drukken. Zorg ervoor dat je de aanleverspecificaties en werktekening van de C4 envelop volgt, zodat je zeker weet dat je ontwerp de juiste afmetingen en marges heeft. Hierdoor kan je bestand direct worden goedgekeurd, voor de snelste doorlooptijd.

C4 envelop in je huisstijl

Je kunt je eigen ontwerp op twee manieren aanleveren: in full colour of PMS. Het voordeel van PMS (Pantone Matching System) is dat je zeker weet dat de kleur bij iedere herdruk precies hetzelfde is. Heb je een ontwerp in 1, 2 of 3 PMS-kleuren, dan kun je bij ons terecht voor al je huisstijldrukwerk. Een full colour ontwerp daarentegen is goedkoper en je kunt zoveel kleuren in je ontwerp gebruiken als je wilt. Doordat full colour uit CMYK is opgebouwd, kunnen de kleuren marginaal afwijken.

Uitgebreide bestandscontrole

Ben je er niet helemaal zeker van dat je bestand technisch in orde is? Kies dan voor onze uitgebreide bestandscontrole. Onze ervaren dtp'ers nemen je ontwerp dan extra onder de loep en voorzien je – indien nodig – van een professioneel advies. Zo kun je met een gerust hart een grote voorraad enveloppen bestellen voor een Drukland-prijs.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00