A3 flyers

A3 flyer bestellen

A3 (297 x 420 mm) is een handzaam formaat, tweemaal zo groot als A4 (standaard printpapier), en daarmee ideaal als promotiemateriaal. Een A3 flyer kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt, met een minimaal prijsverschil. Voor het geld hoef je het dus niet te laten, en op twee zijden kun je natuurlijk dubbel zoveel informatie kwijt.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel A3 flyers »

Grote of kleine oplage A3 flyer

De gewenste oplage beïnvloedt onder meer de druktechniek. Vanaf 250 stuks wordt je A3 flyer offset gedrukt. Een kleine oplage drukken we digitaal. Bij zowel kleine als grote oplages kunnen we A3 flyers in spoed drukken. Je bestand en betaling moeten dan voor de aangegeven deadline in orde zijn. We adviseren daarom iDEAL, PayPal of creditcard als snelste gratis betaalmethodes. Zorg ervoor dat de afmetingen en marges in je ontwerp overeenkomen met de werktekening en dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties.

Afwerkingen van jouw flyer

Naast de 'standaard' flyers, kan je ook kiezen voor een extra afwerking in de vorm van een glanzende en matte afwerking. Ben jij op zoek naar een flyer die net dat beetje anders is dan de massa? Kies dan voor een afwerking met zilver-, goudfolie of spot UV. Dan weet je echt zeker dat jouw A3 flyer een eyecatcher wordt!

Online ontwerpen (zonder software)

Niet iedereen is even handig met het maken van een ontwerp, of heeft hiervoor de juiste software beschikbaar zoals Adobe Photoshop of InDesign. Voor deze doelgroep hebben wij een ontwerptool waarmee je online een ontwerp kunt maken door zelf beeld en tekst toe te voegen. Zo hoef je de A3 flyer alleen nog te personaliseren met je eigen foto’s en informatie.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00